بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
صدور دجاج برست
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
صدور دجاج برست
صدور دجاج برست
=========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
1/2 كيلو صدور دجاج
كوب سبانخ مفروم
كوب لحمة مفروم معصج
فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان
1/4 كيلو جبنة موتزريلا
فنجان زيت زيتون أو زبد
بصله متوسطة مفرومة
ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوق أسلايز "دوائر"
الطريقة:
*نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها نضع البصل المفروم، وبعد
دقيقة نضع اللحم المفروم المعصج والسبانخ المفروم وملح وفلفل،
* وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار،
* ونحضر صدور الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش، ويتم
حشوها بالخليط المعدة، ونضغط عليها بالكف
* وبعدها نضعها فى مقلاة على النار وقليل من الزيت، ونضع قطع الصدور ونقلب
على الجانبين بعد احمرار كل جنب،
* ثم نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية
*ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة الموتزريلا وتزج فى الفرن من
10 إلى 15 دقيقه إلى تمام النضج
* ثم نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.
=========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
1/2 كيلو صدور دجاج
كوب سبانخ مفروم
كوب لحمة مفروم معصج
فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان
1/4 كيلو جبنة موتزريلا
فنجان زيت زيتون أو زبد
بصله متوسطة مفرومة
ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوق أسلايز "دوائر"
الطريقة:
*نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها نضع البصل المفروم، وبعد
دقيقة نضع اللحم المفروم المعصج والسبانخ المفروم وملح وفلفل،
* وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار،
* ونحضر صدور الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش، ويتم
حشوها بالخليط المعدة، ونضغط عليها بالكف
* وبعدها نضعها فى مقلاة على النار وقليل من الزيت، ونضع قطع الصدور ونقلب
على الجانبين بعد احمرار كل جنب،
* ثم نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية
*ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة الموتزريلا وتزج فى الفرن من
10 إلى 15 دقيقه إلى تمام النضج
* ثم نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: صدور دجاج برست
سلمت الايادى لولو حسن
طبق تحفة وحلوووووو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
طبق تحفة وحلوووووو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
رد: صدور دجاج برست
أكلة حلوة قوى قوى
شكرا لولو حسن
شكرا لولو حسن
سهيلة- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 528
نقاط : 584
تاريخ التسجيل : 17/01/2014
رد: صدور دجاج برست
أكلة جميلة
شكرا لولو حسن
شكرا لولو حسن
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
مواضيع مماثلة
» صدور الدجاج بالبقسماط
» صدور الفراخ بالبقسماط
» صدور فراخ بصوص الزبدة
» طريقة عمل فيليه صدور الدجاج
» صدور الدجاج المشوية بالاعشاب
» صدور الفراخ بالبقسماط
» صدور فراخ بصوص الزبدة
» طريقة عمل فيليه صدور الدجاج
» صدور الدجاج المشوية بالاعشاب
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله