بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
محشى الكوسه والفلفل
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
محشى الكوسه والفلفل
محشى الكوسه والفلفل
=========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
1-2كيلو كوسه
2-كيلو ونصف ارز
3- كيلو طماطم حمراء
4- خضرة .. حزمتين من كل من بقدونس وكسبرة و عودين نعناع
5- ملح و فلفل اسود وملعقة بهارات
6-ملعقتين زيت وملعقة سمن او زبدة
الخطوات :
اولا نقوم بتجهيز خلطة الحشو وهى كالتالى
1-نقوم بتنظيف الارز وغسله جيدا
2-نقوم بفرم الطماطم فى الخلاط
3- نقوم بتقطيع الخضرة الى قطع صغيرة ومتساويه جميعها تقريبا
4-ونقوم بوضع الطماطم مع الخضرة والزيت والسمن على النار حتى تسبيك الطماطم
5-نضيف االى الطماطم بعد التسبيك الارز ونقوم بتقليبه جيدا
6-نقوم بتقوير الكوسه وغسلها
7-نقوم بحشو الكوسه بالخلطة السابق عملها
8-للتسويه .. نضع شوربة على الكوسه فى الاناء حتى تغطى الشوربه كل الكوسه ثم نتركها على النار حتى تتشرب
9- ونقوم بتخفيض النار قليلا ونتركها وبعد حوالى عشر دقائق او خمس حسب النار التى نقوم بالتسويه عليها
=========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
1-2كيلو كوسه
2-كيلو ونصف ارز
3- كيلو طماطم حمراء
4- خضرة .. حزمتين من كل من بقدونس وكسبرة و عودين نعناع
5- ملح و فلفل اسود وملعقة بهارات
6-ملعقتين زيت وملعقة سمن او زبدة
الخطوات :
اولا نقوم بتجهيز خلطة الحشو وهى كالتالى
1-نقوم بتنظيف الارز وغسله جيدا
2-نقوم بفرم الطماطم فى الخلاط
3- نقوم بتقطيع الخضرة الى قطع صغيرة ومتساويه جميعها تقريبا
4-ونقوم بوضع الطماطم مع الخضرة والزيت والسمن على النار حتى تسبيك الطماطم
5-نضيف االى الطماطم بعد التسبيك الارز ونقوم بتقليبه جيدا
6-نقوم بتقوير الكوسه وغسلها
7-نقوم بحشو الكوسه بالخلطة السابق عملها
8-للتسويه .. نضع شوربة على الكوسه فى الاناء حتى تغطى الشوربه كل الكوسه ثم نتركها على النار حتى تتشرب
9- ونقوم بتخفيض النار قليلا ونتركها وبعد حوالى عشر دقائق او خمس حسب النار التى نقوم بالتسويه عليها
رد: محشى الكوسه والفلفل
طبق جميل .. جوعتينا هدى ياريت تبعتى طبق احسن جعانة
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: محشى الكوسه والفلفل
أول ما فتحت الصفحة
لاقيت قدامى طبق يفتح النفس
شكراااااااااااااااااا
لاقيت قدامى طبق يفتح النفس
شكراااااااااااااااااا
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: محشى الكوسه والفلفل
حلو قوووووووووى
سلمت يداكى هدى
سلمت يداكى هدى
فجر- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 884
نقاط : 970
تاريخ التسجيل : 29/04/2013
رد: محشى الكوسه والفلفل
أحلى محشى
شكرااااااااا
شكرااااااااا
ضوء القمر- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1597
نقاط : 2063
تاريخ التسجيل : 09/09/2012
مواضيع مماثلة
» محشى الكوسه اللذيذذذذذذ
» صنيه الكوسه بالباشميل
» صينية الكوسه بالبيض
» كيس الدجاج بخليط البصل والفلفل:-
» محشى ورق عنب بالجمبري
» صنيه الكوسه بالباشميل
» صينية الكوسه بالبيض
» كيس الدجاج بخليط البصل والفلفل:-
» محشى ورق عنب بالجمبري
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله