روضة البدر
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

روضة البدر
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
روضة البدر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 

 


Rechercher بحث متقدم

سحابة الكلمات الدلالية

المواضيع الأخيرة
» فن باعواد الكبريت
* اللحم رستو * Emptyالثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola

» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
* اللحم رستو * Emptyالثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله

» قصة سيدنا عزير
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة

» ** قصة أبيار على **
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة

» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله

» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة

» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله

» إعجاز بناء الكعبة
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز

» صفات اليهود فى القرآن الكريم
* اللحم رستو * Emptyالإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله

نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية

التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني



التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




* اللحم رستو *

3 مشترك

اذهب الى الأسفل

* اللحم رستو * Empty * اللحم رستو *

مُساهمة من طرف ام دهب و مصطفى الإثنين مايو 18, 2015 8:34 am

* اللحم رستو *
******

* اللحم رستو * 0c3e474a61f20d

المقادير
******
# عرق لحمه من القشره بس يكون العرق العريض
( لان العرق الرفيع مش بيستوى بسرعه ) واطلبيه كدا من الجزار

# كميه من فصوص الثوم ولو كان الفص كبير قسميه على اتنين

# معلقتين حبهان مطحون + فلفل اسود

# خيط قطنى عريض علشان نلف بيه اللحمه ( الدوباره )

# معلقتين سمن للتحمير

الطريقه
*****
# اول حاجه اغسلى اللحم كويس وبعدين حطى اللحم قدامك على الرخامه ابدئى بالسكين
افتحى فتحات عميقه فى الوش اللى فوق بس متوصلش للوش اللى تحت وحطى قليل من الحبهان فى الفتحه دى وبعدين دخلى فيها قطعه الثوم

# كررى الطريقه دى على كامل الجهه دى وتكون على مسافات متباعدة لحد لما تخلصى وبعدين اقلبى الوش التانى وكررى نفس الطريقه تانى

# كدة خلصنا كل العرق هاتى الدوباره ولفيها كويس على العرق داير ما يدور وشدى عليها وانتى بتلفى علشان يتماسك كويس

# فى حله مقاس مناسب لطول العرق حطى معلقتين سمن ولما يقدحوا رشى كل العرق بفلفل اسود خفيف من الاتجاهين وبعدين حطيه يتحمر فى السمن من الجانبين

# بعد التحمير غطى العرق بالماء الكافى للسواء مع رشه ملح صغيره جدا جدا علشان الماء هينشف ويقصر ويتبقى شويه صوص فقط فيكون الملح مناسب ومش حادق

# ارفعى العرق بالراحه فى سرفيس واتركيه يبرد تماما وبعد كدا فكى الخيط وقطعيه ترنشات زى مانتى شايفه وبعدين شيليه زى ما هو كدا و حطيه فى سرفيس التقديم بميل وسخنى الصوص ورشيه عليه وجمليه باى اضافات عايزها
ام دهب و مصطفى
ام دهب و مصطفى
عضو برونزى
عضو برونزى

الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

* اللحم رستو * Empty رد: * اللحم رستو *

مُساهمة من طرف دينا الثلاثاء مايو 19, 2015 6:56 pm

سلمت يداكى ام دهب ومصطفى
دينا
دينا
عضو فعال
عضو فعال

الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 206
نقاط : 228
تاريخ التسجيل : 01/11/2014

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

* اللحم رستو * Empty رد: * اللحم رستو *

مُساهمة من طرف رحمة الخميس مايو 21, 2015 9:31 am

لذيذ قووووووى
رحمة
رحمة
عضو مميز
عضو مميز

الجنس : انثى
عدد المساهمات : 1643
نقاط : 1891
تاريخ التسجيل : 19/11/2012

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى