بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
أول مرة أعمل تورتة.. من مطبخى
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
أول مرة أعمل تورتة.. من مطبخى
أول مرة أعمل تورتة .. من مطبخى
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
6 بيضات
كوب سكر
كوب وربع دقيق
نصف باكو بيكنج بودر
2 باكو فانيليا
رشة بسيطة ملح
للزينة
3 باكو كريم شانتيه
2 كيس شيكو بوم
سودانى عليه شيكولاتة
شيكولاتة صوابع
الطريقة
* نضع البيض عليه الفانيليا فى الخلاط ونضربهم ضربا مبرحا
* نضيف السكر ونستمر فى الضرب فى الخلاط
*ننخل الدقيق وعليه الملح والبيكنج بودر ونضفهم تدريجيا
* نصبهم فى صينية مدهونة زيت
* نضعهم فى فرن مسخن مسبقا بدرجة جرارة 180 درجة ولا نفتح قبل مرور 25 دقيقة
* بعد ما تحمر نخرجها ونضعها على منخل حتى تبرد
*وبعدين نقسمها نصفين
* نكون حضرنا الكريم شانية .. بضربه بمضرب البيض الكهربائى حتى يصير كريمة
وممكن ضربه بملعقة او بالمضرب اليدوى
*ونفرد الكريمة على نصف الكيكة ونضع النصف الثانى فوقه ونضع الكريمة ونفردها بسكين
* ونزوق التورتة حسب الموجود شيكولاتة أو فواكه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
6 بيضات
كوب سكر
كوب وربع دقيق
نصف باكو بيكنج بودر
2 باكو فانيليا
رشة بسيطة ملح
للزينة
3 باكو كريم شانتيه
2 كيس شيكو بوم
سودانى عليه شيكولاتة
شيكولاتة صوابع
الطريقة
* نضع البيض عليه الفانيليا فى الخلاط ونضربهم ضربا مبرحا
* نضيف السكر ونستمر فى الضرب فى الخلاط
*ننخل الدقيق وعليه الملح والبيكنج بودر ونضفهم تدريجيا
* نصبهم فى صينية مدهونة زيت
* نضعهم فى فرن مسخن مسبقا بدرجة جرارة 180 درجة ولا نفتح قبل مرور 25 دقيقة
* بعد ما تحمر نخرجها ونضعها على منخل حتى تبرد
*وبعدين نقسمها نصفين
* نكون حضرنا الكريم شانية .. بضربه بمضرب البيض الكهربائى حتى يصير كريمة
وممكن ضربه بملعقة او بالمضرب اليدوى
*ونفرد الكريمة على نصف الكيكة ونضع النصف الثانى فوقه ونضع الكريمة ونفردها بسكين
* ونزوق التورتة حسب الموجود شيكولاتة أو فواكه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: أول مرة أعمل تورتة.. من مطبخى
شكلها جميل قووووووووووى
دا كده الحلوانية هيعتزلوا
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
مواضيع مماثلة
» * تورتة الفواكه *
» طريقة عمل تورتة النقانق
» تورتة الفراوله بالكريمة
» * تورتة البلاك فورست *
» تورتة البيبى من البامبرز
» طريقة عمل تورتة النقانق
» تورتة الفراوله بالكريمة
» * تورتة البلاك فورست *
» تورتة البيبى من البامبرز
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله