بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
مسقعة بالباشميل
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
مسقعة بالباشميل
مسقعة بالباشميل
===
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المكونات:
كيلو باذنجان رومي مقشر ومقطع شرائح،
نصف كيلو لحمة مفرومة،
بصلة مفرومة،
فص ثوم مفروم،
طماطم مبشورة،
ملح وفلفل أسود،
جوز الطيب مبشورة،
كزبرة ناشفة، زعتر وروزمارى،
جبنة مبشورة أي نوع " رومى أو شيدر أو مودزاريلا ".
الطريقة:
بعد تقطيع الباذنجان يتبل بالملح والفلفل والزعتر ويقلي في الزيت ثم يصفي.
تعصج اللحمة المفرومة مع البصل وتضاف الطماطم المبشورة والثوم المفروم ثم تتبل بالملح والفلفل والروزماري والزعتر وترفع بعد تمام النضج.
لعمل البشاميل يحمر الدقيق مع السمن ويضاف اللبن مع التقليب الجيد حتى يتجانس الخليط وضعى رشة ملح وفلفل.
الآن احضري صينية مدهونة بالبشاميل وترص طبقة من الباذنجان ثم اللحم ثم طبقة الباذنجان وبعد الانتهاء ترش الجبن المبشور على وش الصينية وتوضع في الفرن لمدة 15 دقيقة "
وبالهنا والشفا"
===
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المكونات:
كيلو باذنجان رومي مقشر ومقطع شرائح،
نصف كيلو لحمة مفرومة،
بصلة مفرومة،
فص ثوم مفروم،
طماطم مبشورة،
ملح وفلفل أسود،
جوز الطيب مبشورة،
كزبرة ناشفة، زعتر وروزمارى،
جبنة مبشورة أي نوع " رومى أو شيدر أو مودزاريلا ".
الطريقة:
بعد تقطيع الباذنجان يتبل بالملح والفلفل والزعتر ويقلي في الزيت ثم يصفي.
تعصج اللحمة المفرومة مع البصل وتضاف الطماطم المبشورة والثوم المفروم ثم تتبل بالملح والفلفل والروزماري والزعتر وترفع بعد تمام النضج.
لعمل البشاميل يحمر الدقيق مع السمن ويضاف اللبن مع التقليب الجيد حتى يتجانس الخليط وضعى رشة ملح وفلفل.
الآن احضري صينية مدهونة بالبشاميل وترص طبقة من الباذنجان ثم اللحم ثم طبقة الباذنجان وبعد الانتهاء ترش الجبن المبشور على وش الصينية وتوضع في الفرن لمدة 15 دقيقة "
وبالهنا والشفا"
علياء احمد- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 582
نقاط : 646
تاريخ التسجيل : 20/11/2013
رد: مسقعة بالباشميل
شكرا لكى علياء أحمد
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: مسقعة بالباشميل
شكراااااا
سلمت يداكى علياء أحمد
سلمت يداكى علياء أحمد
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: مسقعة بالباشميل
يااااااااااااه على جمال المسقعة
وبالباشميل كمان
شكرااااااااااااا
وبالباشميل كمان
شكرااااااااااااا
روضة البدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2133
نقاط : 3117
تاريخ التسجيل : 01/12/2012
مواضيع مماثلة
» مسقعة بالدجاج
» مسقعة الباذنجان بالحمص
» طريقة عمل مسقعة الباذنجان الشهيه
» جمبرى بالباشميل
» صنيه الكوسه بالباشميل
» مسقعة الباذنجان بالحمص
» طريقة عمل مسقعة الباذنجان الشهيه
» جمبرى بالباشميل
» صنيه الكوسه بالباشميل
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله