بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
خبز الباجيت المحشي
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
خبز الباجيت المحشي
خبز الباجيت المحشي
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أولا: المقادير:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
طريقة الإعداد:
1- نضع قليلا من الزيت صغيرين ثم نضع اللحم المفروم ونقلب حتى يتغير لونها وتشرب ميتها وتجف تماما
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2- نقطع بصلة مكعبات وفصين توم ونضعهم على اللحم ونقلب حتى يتغير لونهم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3- نضع التوابل ( ملح وفلفل وبهارات مشكلة وكزبرة ناشفة وبابريكا وممكن شطة ) ويتم تقليبها جيدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- نترك اللحم يبرد وبعدين نضيف عليها الطماطم المقطعة مكعبات والبقدونس وجبنة شيدر مبشورة ونقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
5- نضيف بيضة على الخليط ونقلبها جيدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
6- نحضر العيش الباجيت ( الفينو الطويل الكبي و ممكن الفينو العادي اوحتى الكيزر حسب الرغبة)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
7- نشيل اللب من الفينو وبدل ما نرميه نخلطه باللحمة ونقلبه جيدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
8- نضع الحشو على الفينو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
9- نقفل الفينو ثم نسيح قطعة زبد وندهن وجه الرغيف بالزبدة وممكن نضع زعتر اوريحان فوقه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
10- يغلف الرغيف بالفويل ويقفل من الجانبين ونضعه فى صينية فرن وبعدين ندخله على 180 درجة لمدة 15 دقيقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
11- نقطع الخبز بعد خروجه من الفرن ونزينها بالخيار والزيتون والجزر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبالهنا والشفا
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أولا: المقادير:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
طريقة الإعداد:
1- نضع قليلا من الزيت صغيرين ثم نضع اللحم المفروم ونقلب حتى يتغير لونها وتشرب ميتها وتجف تماما
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2- نقطع بصلة مكعبات وفصين توم ونضعهم على اللحم ونقلب حتى يتغير لونهم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3- نضع التوابل ( ملح وفلفل وبهارات مشكلة وكزبرة ناشفة وبابريكا وممكن شطة ) ويتم تقليبها جيدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- نترك اللحم يبرد وبعدين نضيف عليها الطماطم المقطعة مكعبات والبقدونس وجبنة شيدر مبشورة ونقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
5- نضيف بيضة على الخليط ونقلبها جيدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
6- نحضر العيش الباجيت ( الفينو الطويل الكبي و ممكن الفينو العادي اوحتى الكيزر حسب الرغبة)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
7- نشيل اللب من الفينو وبدل ما نرميه نخلطه باللحمة ونقلبه جيدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
8- نضع الحشو على الفينو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
9- نقفل الفينو ثم نسيح قطعة زبد وندهن وجه الرغيف بالزبدة وممكن نضع زعتر اوريحان فوقه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
10- يغلف الرغيف بالفويل ويقفل من الجانبين ونضعه فى صينية فرن وبعدين ندخله على 180 درجة لمدة 15 دقيقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
11- نقطع الخبز بعد خروجه من الفرن ونزينها بالخيار والزيتون والجزر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبالهنا والشفا
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: خبز الباجيت المحشي
شكرا روز
يعنى نحشى العيش الفينو لحمة معصجة
ونلفه فى الفويل ونحطه شوية فى الفرن
يعنى نحشى العيش الفينو لحمة معصجة
ونلفه فى الفويل ونحطه شوية فى الفرن
روضة البدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2133
نقاط : 3117
تاريخ التسجيل : 01/12/2012
رد: خبز الباجيت المحشي
شكرا لكما هدى ,, روضة البدر
على المرور الجميل
الذى اسعدنى
على المرور الجميل
الذى اسعدنى
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله