بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
الفراخ المخلية المحشية
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الفراخ المخلية المحشية
الفراخ المخلية المحشية
---------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير والطريقة
فرخة كاملة مخلية من العظم .. الفرارجى يخليها أحسن
نغسلها جيدا
ونخفف من لحم الصدر حتى يصبح متساوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونتبلها
بعصير بصل
وبهارات رشة من كل من(ملح وفلفل -توم بودر-حبهان مطحون-كبابة صينى
-زعتر- كسبرة ناشفة-جنزبيل بودر)
عصير ليمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** الحشو
كوب صغير أرز
بصلة مقطعة صغير
* نشوح البصلة فى الزيت حتى تصفر قليلا ونضع عليها الارز ونضع البهارات
* ونسقيه بقليل من الماء ولما تغلى نهدى النار حتى يستوى
* ثم نحشى الفرخة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونلف الفرخة بالحشو رول ونلف عليها الدبارة بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونشوحها فى طاسة على البوتجاز مع قليل من الزيت الساخن
ونحمر الفراخ من جميع الجهات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما تتحمر من جميع الجهات نسقيها بالماء لكن لا نغطيها بالماء
واول مايغلى نوطى النار ونغطى على الفراخ ونقلبها ولو احتاجت ماء
نزود لها حتى تستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونفك الدبارة عندما تبرد وتقطع وتوضع فى طبق وتجمل
ونقدمها مع المحشى اللذيذ بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملحوظة
الحشو ممكن يكون ارز كالوصفة الموضحة عاليه
أو خضروات فقط كالبسلة والجزر والبصل والفلفل
---------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير والطريقة
فرخة كاملة مخلية من العظم .. الفرارجى يخليها أحسن
نغسلها جيدا
ونخفف من لحم الصدر حتى يصبح متساوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونتبلها
بعصير بصل
وبهارات رشة من كل من(ملح وفلفل -توم بودر-حبهان مطحون-كبابة صينى
-زعتر- كسبرة ناشفة-جنزبيل بودر)
عصير ليمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** الحشو
كوب صغير أرز
بصلة مقطعة صغير
* نشوح البصلة فى الزيت حتى تصفر قليلا ونضع عليها الارز ونضع البهارات
* ونسقيه بقليل من الماء ولما تغلى نهدى النار حتى يستوى
* ثم نحشى الفرخة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونلف الفرخة بالحشو رول ونلف عليها الدبارة بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونشوحها فى طاسة على البوتجاز مع قليل من الزيت الساخن
ونحمر الفراخ من جميع الجهات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما تتحمر من جميع الجهات نسقيها بالماء لكن لا نغطيها بالماء
واول مايغلى نوطى النار ونغطى على الفراخ ونقلبها ولو احتاجت ماء
نزود لها حتى تستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونفك الدبارة عندما تبرد وتقطع وتوضع فى طبق وتجمل
ونقدمها مع المحشى اللذيذ بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملحوظة
الحشو ممكن يكون ارز كالوصفة الموضحة عاليه
أو خضروات فقط كالبسلة والجزر والبصل والفلفل
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: الفراخ المخلية المحشية
سلمت الايادى لولو حسن
حلوة وشهية ..ولذيذذذذذذة
حلوة وشهية ..ولذيذذذذذذة
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: الفراخ المخلية المحشية
شكرا لمرورك هنا سيد
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: الفراخ المخلية المحشية
سلمت الايادى لولو
لذيذذذذذذذذذذذذذة
لذيذذذذذذذذذذذذذة
نور الايمان- عضو فعال
- الجنس :
عدد المساهمات : 350
نقاط : 410
تاريخ التسجيل : 22/10/2012
رد: الفراخ المخلية المحشية
الله حلوة قووووووى انا جعت
شكرا لولو .. عزومة مقبولة
اعزمينا بقى
شكرا لولو .. عزومة مقبولة
اعزمينا بقى
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
مواضيع مماثلة
» الطماطم المحشية أرز
» البطاطس المحشية باللحمة والبصل
» لفائف صدور الدجاج المحشية
» صدور الدجاج المحشية بالخضار
» رول الكفتة المحشية بالبيض المسلوق
» البطاطس المحشية باللحمة والبصل
» لفائف صدور الدجاج المحشية
» صدور الدجاج المحشية بالخضار
» رول الكفتة المحشية بالبيض المسلوق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله