بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
==============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
3 أكواب دقيق
4 ملاعق حليب بودرة (او لبن) - خمس قطع جبنه نستو (مثلثات)
- فنجان زيت - فنجان سكر
قطعه خميرة بيرة فى حجم عين الجمل أو ملعقه كبيرة خميرة فورية
ملح - ملعقه كبيرة بيكنج باودر
ماء دافئ للعجن
الشربات ويسمى قطر أوشيرة فى بعض الدول (مثل طريقه عمله للكنافه)
(عبارة عن السكر والماء و نصف ليمونه )
الطريقة :
*تعجن كل المقادير السابقه حتى تتشكل عجينة طرية
و أن يستمرالعجن لمدة لا تقل عن عشرة دقائق وكلما زادت مدة العجن كلما
زادت طراوة العجينة .. وتغطى العجينه لمده ساعه فى مكان دافئ
* تترك حتى تخمر ويتضاعف حجمها
* وتشكل دوائر وكل دائرة تحشى بالجبنه المثلثات(نستو)أو أى جبنه حسب الرغبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
*ترص الدوائر فى صينيه مدهونه زيت بشكل دائرى او اى شكل حسب الرغبه
وتكون متقاربه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أنا حشتها بجبن نستو وكانت جميله جدا
*يرش وجه الدوائر بالسمسم أو جوز الهند
انا رشيت الاثنين سمسم وجوز الهند
* ندخلها الفرن مدة 20 دقيقة فقط على درجة حرارة 180
* تسقى بالشربات البارد (القطر) (الشيرة) فور خروجها من الفرن
وهذا الشكل النهائى وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
==============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
3 أكواب دقيق
4 ملاعق حليب بودرة (او لبن) - خمس قطع جبنه نستو (مثلثات)
- فنجان زيت - فنجان سكر
قطعه خميرة بيرة فى حجم عين الجمل أو ملعقه كبيرة خميرة فورية
ملح - ملعقه كبيرة بيكنج باودر
ماء دافئ للعجن
الشربات ويسمى قطر أوشيرة فى بعض الدول (مثل طريقه عمله للكنافه)
(عبارة عن السكر والماء و نصف ليمونه )
الطريقة :
*تعجن كل المقادير السابقه حتى تتشكل عجينة طرية
و أن يستمرالعجن لمدة لا تقل عن عشرة دقائق وكلما زادت مدة العجن كلما
زادت طراوة العجينة .. وتغطى العجينه لمده ساعه فى مكان دافئ
* تترك حتى تخمر ويتضاعف حجمها
* وتشكل دوائر وكل دائرة تحشى بالجبنه المثلثات(نستو)أو أى جبنه حسب الرغبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
*ترص الدوائر فى صينيه مدهونه زيت بشكل دائرى او اى شكل حسب الرغبه
وتكون متقاربه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أنا حشتها بجبن نستو وكانت جميله جدا
*يرش وجه الدوائر بالسمسم أو جوز الهند
انا رشيت الاثنين سمسم وجوز الهند
* ندخلها الفرن مدة 20 دقيقة فقط على درجة حرارة 180
* تسقى بالشربات البارد (القطر) (الشيرة) فور خروجها من الفرن
وهذا الشكل النهائى وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
الله وهنأكل من ايدك أحلى خلية نحل يالولو
سلمت الايادى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سلمت الايادى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
شكرا هدى على مرورك العطر
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
الله عليكى يالولو
مخلتيش فى نفسنا حاجة
شكرا لكى
مخلتيش فى نفسنا حاجة
شكرا لكى
رحمة- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1643
نقاط : 1891
تاريخ التسجيل : 19/11/2012
رد: أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
حلوة اوى و طعمها جميل
سلمت الايادى لولو
سلمت الايادى لولو
dodo- عضو فعال
- عدد المساهمات : 355
نقاط : 443
تاريخ التسجيل : 30/07/2012
رد: أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
حلوة قوى
تعيشى وتعملى احلى الاكلات لولو
تعيشى وتعملى احلى الاكلات لولو
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
مواضيع مماثلة
» العجة المصرية .. مطبخ لولو
» الحواووشى وصل .. مطبخ لولو
» حلوى بنت الشيخ .. مطبخ لولو
» قلقاس بالخضرة .. مطبخ لولو
» سمك بلطى مقلى .. مطبخ لولو
» الحواووشى وصل .. مطبخ لولو
» حلوى بنت الشيخ .. مطبخ لولو
» قلقاس بالخضرة .. مطبخ لولو
» سمك بلطى مقلى .. مطبخ لولو
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله