بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
الديك الرومى من مطبخى .. مطبخ هدى
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الديك الرومى من مطبخى .. مطبخ هدى
الديك الرومى من مطبخى .. مطبخ هدى
======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]طريقة عمل الديك الرومى
ينظف جيدا ويتبل بالبهارات والفلفل الاسود والملح والزنجبيل و ورق اللورو والحبهان وكل التوابل اللى فى البيت ومعهم كميه بصل لابأس بها كبيرة مقطع جوانح وبسلة وجزر ونتبله من جوه وبره ونحشيه بنفس التتبيلة والبصل المضاف اليه البسلة والجزر ونتركه يوم او يومين فى التتبيلة فى الثلاجة أو الفريزر ونخرجه ونضعه فى صينية فيها كوب ماء ونغلفها بالفويل ونضعه فى فرن درجة حرارته 200 درجة لمدة من 3 الى 4 ساعات حسب حجمه وده كان 5 كيلو وقعد فى الفرن حوالى 4 ساعات وبعدين نشيل الفويل وندهنه بالصلصة وقليل من الزيت ونتركه يتحمر تحت الشواية
طريقة عمل الارز
كيلو ارز بسمتى طويل الحبة ونغسله جيدا وننقعه فى الماء
ونضع على النار ملعقتين كبار سمن فى اناء وعليه بسلة وجزر والتوابل وكركم وقرفة ونقلب بعض الوقت ونضيف الارز ونضع عليه ماء أو شوربه بقدر مناسب ونهدى النار عندما يتشرب الماء ونتركه حتى ينضج ونغرفه وعليه الديك الرومى وبالهنا والشفا
رد: الديك الرومى من مطبخى .. مطبخ هدى
سلمت يداكى هدى
أحلى ديك رومى شفته فى حياتى
عايزة ادوق بقى
ههههههههه
بالهنا والشفا للى أكل منه
فجر- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 884
نقاط : 970
تاريخ التسجيل : 29/04/2013
مواضيع مماثلة
» الديك الرومى من مطبخ روضة البدر
» عزومة الديك الرومى المحشى
» أكلات سريعة وخفيفة .. متجدد لجميع الاعضاء
» الكبدة بالفلفل الرومى الكزبرة
» قصة الديك للأطفال
» عزومة الديك الرومى المحشى
» أكلات سريعة وخفيفة .. متجدد لجميع الاعضاء
» الكبدة بالفلفل الرومى الكزبرة
» قصة الديك للأطفال
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله