بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقه عمل شاورما الفراخ بشكل جميل
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عمل شاورما الفراخ بشكل جميل
طريقه عمل شاورما الفراخ بشكل جميل
===========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أهم حاجة الفراخ نفسها، اللحم الغامق (الوراك) أفضل من اللحم الفاتح (الصدور) بس لازم تكون متقطعة شرايح رقيقة قدر الإمكان.
المقادير:
====
نصف كيلو فراخ مخلية متقطعة شرايح رقيقة
التتبيلة: كوب زبادى - ربع كوب خل - راسين ثوم مفرومين - ملح وفلفل - معلقة حبهان صغيرة - معلقة بهارات صغيرة - ليمونة كبيرة
مقادير صوص الثومية: كوب طحينة - راسين ثوم مفرومين - أربع ليمونات كبار - معلقتين زبادى كبار
التحضير:
====
إخلطى مقادير التتبيلة مع بعض وتبلى الفراخ على الأقل 8 ساعات فى التلاجة ويفضل طول الليل. لو حسيتى التتبيلة ناشفة تقدرى تضيفى زيت زيتون.
فى طاسة كبيرة أو حلة صغيرى سوى الفراخ على نار هادية لغاية ماتستوى بس ماتتهريش (حوالى 30 - 45 دقيقة). لو الفراخ نشفت ضيفى شوية مية.
أثناء تسوية الفراخ إخلطى مقادير صوص الثومية وخليه فى التلاجة.
للساندوتشات ممكن تحطى شرايح خيار وطماطم وحلقات بصل وبقدونس ومخلل وسمّاق. وبالهنا والشفا!
تقلتها من الفيسبوك
===========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أهم حاجة الفراخ نفسها، اللحم الغامق (الوراك) أفضل من اللحم الفاتح (الصدور) بس لازم تكون متقطعة شرايح رقيقة قدر الإمكان.
المقادير:
====
نصف كيلو فراخ مخلية متقطعة شرايح رقيقة
التتبيلة: كوب زبادى - ربع كوب خل - راسين ثوم مفرومين - ملح وفلفل - معلقة حبهان صغيرة - معلقة بهارات صغيرة - ليمونة كبيرة
مقادير صوص الثومية: كوب طحينة - راسين ثوم مفرومين - أربع ليمونات كبار - معلقتين زبادى كبار
التحضير:
====
إخلطى مقادير التتبيلة مع بعض وتبلى الفراخ على الأقل 8 ساعات فى التلاجة ويفضل طول الليل. لو حسيتى التتبيلة ناشفة تقدرى تضيفى زيت زيتون.
فى طاسة كبيرة أو حلة صغيرى سوى الفراخ على نار هادية لغاية ماتستوى بس ماتتهريش (حوالى 30 - 45 دقيقة). لو الفراخ نشفت ضيفى شوية مية.
أثناء تسوية الفراخ إخلطى مقادير صوص الثومية وخليه فى التلاجة.
للساندوتشات ممكن تحطى شرايح خيار وطماطم وحلقات بصل وبقدونس ومخلل وسمّاق. وبالهنا والشفا!
تقلتها من الفيسبوك
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: طريقه عمل شاورما الفراخ بشكل جميل
حلوة قوى الاكلة دى
بحبها قووووووووى
بحبها قووووووووى
علياء احمد- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 582
نقاط : 646
تاريخ التسجيل : 20/11/2013
رد: طريقه عمل شاورما الفراخ بشكل جميل
شكرا على الاكلة الحلوة
لولو حسن
لولو حسن
بسملة- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 878
نقاط : 934
تاريخ التسجيل : 30/05/2013
رد: طريقه عمل شاورما الفراخ بشكل جميل
شكرا لكى لولو حسن
حلوووووووة
حلوووووووة
فداء الاسلام- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 950
نقاط : 1032
تاريخ التسجيل : 24/03/2013
مواضيع مماثلة
» جمعى لعب أطفالك بشكل جميل
» طريقه عمل بيكاتا الفراخ
» شاورما الدجاج
» طريقة عمل شاورما الدجاج
» شاورما بخبز الصاج
» طريقه عمل بيكاتا الفراخ
» شاورما الدجاج
» طريقة عمل شاورما الدجاج
» شاورما بخبز الصاج
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله