بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقه عمل بيكاتا الفراخ
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عمل بيكاتا الفراخ
طريقه عمل بيكاتا الفراخ
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
=====
دجاج مقطع بانيه - دقيق - زبدة - بصل مفروم - مشروم - كريمة لبانى - زيتون أخضر - ملح وفلفل
التحضير:
=====
نجهز البانية ونعفره بالدقيق ونحمره فى زبدة حتى ياخد لون دهبي
ونشيلة على جنب وفى نفس الطاسة نشوح بصلة مفرومة ولما تدبل نضع قطع المشروم ونقلب
وبعدين نحط كوب كريمة لبانى وملح وفلفل.
وفى طبق خارجى ندوب ملعقة دقيق فى شوية شوربة او ماء مرق ونحطها على الكريمة علشان الصوص يبقى تقيل
وبعدين نرص البانية اللى حمرناه فى الطاسة ونسيبه يكمل سواه ونهدى النار
وفى الاخر قبل ما نطفى نحط زيتون اخضر قطع وتقدم ساخنة جنب مكرونة الصلصة
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
=====
دجاج مقطع بانيه - دقيق - زبدة - بصل مفروم - مشروم - كريمة لبانى - زيتون أخضر - ملح وفلفل
التحضير:
=====
نجهز البانية ونعفره بالدقيق ونحمره فى زبدة حتى ياخد لون دهبي
ونشيلة على جنب وفى نفس الطاسة نشوح بصلة مفرومة ولما تدبل نضع قطع المشروم ونقلب
وبعدين نحط كوب كريمة لبانى وملح وفلفل.
وفى طبق خارجى ندوب ملعقة دقيق فى شوية شوربة او ماء مرق ونحطها على الكريمة علشان الصوص يبقى تقيل
وبعدين نرص البانية اللى حمرناه فى الطاسة ونسيبه يكمل سواه ونهدى النار
وفى الاخر قبل ما نطفى نحط زيتون اخضر قطع وتقدم ساخنة جنب مكرونة الصلصة
رد: طريقه عمل بيكاتا الفراخ
أكلة لذيذة
سلمتى هدى
سلمتى هدى
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
مواضيع مماثلة
» بيكاتا الديك الرومي على طريقه الشيف أسامة السيد
» * طاجين الفراخ *
» * بيكاتا البتلو *
» بيكاتا بالمشروم
» الفراخ الايطالى
» * طاجين الفراخ *
» * بيكاتا البتلو *
» بيكاتا بالمشروم
» الفراخ الايطالى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله