بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
+2
ام دهب و مصطفى
هدى من الله
6 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
كل عام وانتم بخير
عمايل ايدى
الفتة اللذيذة واللحمة الضانى المشوية والرقاق الجميل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الفته اللذيذة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع العيش البلدى المقطع فى صينية ونحمره بالسمن
* ونصب عليه الشوربه الساخنة ونغطيه بالارز ثم الصلصة اللى بالثوم والخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اللحمة المشويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسلق اللحم الضانى
* نضع اللحم بعد سلقها فى الشوايه اللى فوق البوتجاز
بنحصل على شكل وطعم الشوى اللذيذ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرقاق الجميل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ندهن صينية بالسمن وترص نصف عدد الرقاق ( 4 أو 5 رقاقات ) بعد ما نسقيه بالشوربة اللى عليها ملعقة سمن
* ثم نضع اللحمة المعصجة فى منتصف الرقاق
* نكمل رص الرقاق المسقى شوربة
*نضع سمن سايح على وجه الصينية
* ندخل الصينية الفرن حتى تصفر
* نخرجها ونغطيها فور خروجها حتى تكون طرية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
كل عام وانتم بخير
عمايل ايدى
الفتة اللذيذة واللحمة الضانى المشوية والرقاق الجميل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الفته اللذيذة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع العيش البلدى المقطع فى صينية ونحمره بالسمن
* ونصب عليه الشوربه الساخنة ونغطيه بالارز ثم الصلصة اللى بالثوم والخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اللحمة المشويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسلق اللحم الضانى
* نضع اللحم بعد سلقها فى الشوايه اللى فوق البوتجاز
بنحصل على شكل وطعم الشوى اللذيذ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرقاق الجميل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ندهن صينية بالسمن وترص نصف عدد الرقاق ( 4 أو 5 رقاقات ) بعد ما نسقيه بالشوربة اللى عليها ملعقة سمن
* ثم نضع اللحمة المعصجة فى منتصف الرقاق
* نكمل رص الرقاق المسقى شوربة
*نضع سمن سايح على وجه الصينية
* ندخل الصينية الفرن حتى تصفر
* نخرجها ونغطيها فور خروجها حتى تكون طرية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
الله الله الله
احلى فته ولحمة ورقاق
سلمت يداكى هدى
احلى فته ولحمة ورقاق
سلمت يداكى هدى
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
يا جماله يا جماله
فته حلوة ولذيذة
فته حلوة ولذيذة
روضة البدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2133
نقاط : 3117
تاريخ التسجيل : 01/12/2012
رد: الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
لذيذة قووووووووووى
سلمت يداكى على الاكل الجميل
هدى
سلمت يداكى على الاكل الجميل
هدى
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
حلوين قوى
بحب اللحمة الضانى جدا
وفى عيد الاضحى يا حلوتها
اللحمة الضانى
بحب اللحمة الضانى جدا
وفى عيد الاضحى يا حلوتها
اللحمة الضانى
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
رد: الفته واللحمة المشويه والرقاق وصلوا ياجدعان
واااااااااااو
أكلة لذيذة قوووووووووووى
أكلة لذيذة قوووووووووووى
بسملة- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 878
نقاط : 934
تاريخ التسجيل : 30/05/2013
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله