بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
الحوت فى الفرن( أكله جزائريه)
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الحوت فى الفرن( أكله جزائريه)
الحوت فى الفرن( أكله جزائريه)
=============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المكونات
3 سمكات من وزن كيلو ونصف منظفين جيدا
كزبرة مفرومة ، مقدونس مفروم
4 فصوص ثوم مفرومين
كمون ، ملح
فلفل احمر حلو ، شطة
زيت الزيتون
وعصير نصف ليمونة حامضة
الطريقه
* تشق كل سمكة من الجانبين وتوضع التتبيله من الداخل والخارج
* نضع فى صينيه مدهونه زيت شرائح من الجزر والبطاطس ثم
نضع السمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نغطى السمك بشرائح اخرى من الجزر والبطاطس والطماطم
والفلفل الاخضر وقطع من الليمون الحامض والزيتون ثم نصب ما
تبقى من التتبيله على الخضر ونضيف زيت زيتون ونضع الكل في
الفرن ونترك السمك ينضج لمدة 25 دقيقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
=============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المكونات
3 سمكات من وزن كيلو ونصف منظفين جيدا
كزبرة مفرومة ، مقدونس مفروم
4 فصوص ثوم مفرومين
كمون ، ملح
فلفل احمر حلو ، شطة
زيت الزيتون
وعصير نصف ليمونة حامضة
الطريقه
* تشق كل سمكة من الجانبين وتوضع التتبيله من الداخل والخارج
* نضع فى صينيه مدهونه زيت شرائح من الجزر والبطاطس ثم
نضع السمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نغطى السمك بشرائح اخرى من الجزر والبطاطس والطماطم
والفلفل الاخضر وقطع من الليمون الحامض والزيتون ثم نصب ما
تبقى من التتبيله على الخضر ونضيف زيت زيتون ونضع الكل في
الفرن ونترك السمك ينضج لمدة 25 دقيقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: الحوت فى الفرن( أكله جزائريه)
اللى يسمع كلمة حوت يقول هيلاقى سمكة القرش
لكن يلاقى سمكة صغنونه .. ههههههههههههههههههه
لكن شكلها أكلة لذيذة .. سلمت الايادى لولو حسن
لكن يلاقى سمكة صغنونه .. ههههههههههههههههههه
لكن شكلها أكلة لذيذة .. سلمت الايادى لولو حسن
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: الحوت فى الفرن( أكله جزائريه)
اكلة حلوووووة قووووووى
شكرا لولو
شكرا لولو
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
مواضيع مماثلة
» حمام في الفرن
» أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
» الدجاج المقرمش فى الفرن
» " السردين فى الفرن "
» بط برستو (فى الفرن)
» أكله خليه النحل ,,,,من مطبخ لولو
» الدجاج المقرمش فى الفرن
» " السردين فى الفرن "
» بط برستو (فى الفرن)
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله