بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
* بيتزا الجمبري *
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
* بيتزا الجمبري *
* بيتزا الجمبري *
========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نستخدم عجينة العشر دقائق
و مكونتها
2 و نص كوب دقيق
معلقة كبيرة خميرة
معلقة صغيرة بيكينج بودر
3 ملاعق سكر
3 ملاعق لبن بودرة
ربع كوب زيت
و كوب الا ربع ماء دافئ
و رشة ملح
الطريقة
نعجن العجينة و نسيبها ترتاح و نطلعها نفرد منها جزء و نعصج لحمة مفرمة و نضع عليها معلقتين صلصة
و نأخذ جزء من العجينة و نجيب جبن شيدر و نقطعها مستطيلات و نلف عليها العجين بحيث تكون مفتوحة من الطرفين و نكرر لحد ما نغطي أطراف البيتزا كلها
نكون جايبين الجمبري و منظفينه و متبل بالثوم و الليمون و الملح و و الزيت
ونندهن الأطراف اللي حشينها بالجبنة ندهنها بالبيض
و نرص فوقها الجمبري و نرش علي اللحمة المفرمة اللي في الوسط جبن موزاريلا
و فلفل ألوان مقطع مكعبات صغيرة و زيتون
و ندخلها الفرن و بالف هنا و شفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الخطوات
* نعمل عجينه العشر دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نجهز الجمبرى وننظفه ونغسله ونتبله بالثوم والليمون والملح والزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نفرد العجينة ونضع عليها الصلصة ولحمة معصجة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ناخد جزء من العجينة ونقطعها مستطيلات ونلفها على الجبنة الشيدر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نرصها على العجينة المستديرة اللى فوقها الصلصة وندهنها بيض ونرص عليها الجمبرى
ونضع على الصلصة فلفل الوان وجبنة موتزريلا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وندخلها الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نستخدم عجينة العشر دقائق
و مكونتها
2 و نص كوب دقيق
معلقة كبيرة خميرة
معلقة صغيرة بيكينج بودر
3 ملاعق سكر
3 ملاعق لبن بودرة
ربع كوب زيت
و كوب الا ربع ماء دافئ
و رشة ملح
الطريقة
نعجن العجينة و نسيبها ترتاح و نطلعها نفرد منها جزء و نعصج لحمة مفرمة و نضع عليها معلقتين صلصة
و نأخذ جزء من العجينة و نجيب جبن شيدر و نقطعها مستطيلات و نلف عليها العجين بحيث تكون مفتوحة من الطرفين و نكرر لحد ما نغطي أطراف البيتزا كلها
نكون جايبين الجمبري و منظفينه و متبل بالثوم و الليمون و الملح و و الزيت
ونندهن الأطراف اللي حشينها بالجبنة ندهنها بالبيض
و نرص فوقها الجمبري و نرش علي اللحمة المفرمة اللي في الوسط جبن موزاريلا
و فلفل ألوان مقطع مكعبات صغيرة و زيتون
و ندخلها الفرن و بالف هنا و شفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الخطوات
* نعمل عجينه العشر دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نجهز الجمبرى وننظفه ونغسله ونتبله بالثوم والليمون والملح والزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نفرد العجينة ونضع عليها الصلصة ولحمة معصجة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ناخد جزء من العجينة ونقطعها مستطيلات ونلفها على الجبنة الشيدر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نرصها على العجينة المستديرة اللى فوقها الصلصة وندهنها بيض ونرص عليها الجمبرى
ونضع على الصلصة فلفل الوان وجبنة موتزريلا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وندخلها الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: * بيتزا الجمبري *
شكرا هدى
حلوة قوى والشرح واضح
حلوة قوى والشرح واضح
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
مواضيع مماثلة
» للحصول على بيتزا تشبه بيتزا المحلات
» الجمبري المشوي
» طريقة عمل مقبلات الجمبري
» خلطه الجمبري اللذيذة
» عمل الجمبري بطريقه ايطاليه
» الجمبري المشوي
» طريقة عمل مقبلات الجمبري
» خلطه الجمبري اللذيذة
» عمل الجمبري بطريقه ايطاليه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله