بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
* الكفتة المشوية بالطرب *
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
* الكفتة المشوية بالطرب *
* الكفتة المشوية بالطرب *
-------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المكونات
نصف كيلو لحمة مفرومة ملبسة
2 بصلة مفروم ومعصورة
مقدونس مفروم
فلفل مفروم
ملح وفلفل اسود وجنزبيل و قرفة وبهارات
طرب.. مناديل ضانى
ملعقة خل
طماطم مبشورة
الطريقة
* نتبل اللحمة بالملح والفلفل والبهارت.. القرفة والجنزبيل
* نضيف البصل والخضرة و الفلفل مفروم ناعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نصبع الخليط على شكل صوابع الكفتة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع الطرب بحجم صابع الكفتة
* ونلفه رولز على الكفتة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع بصلة دوائر فى صينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع الكفتة فى الصينية ونضعها على النار ونغطيها كى تنزل ماءها وتستوى جيدا
- ممكن وضعها تحت الشواية
- أونحضر فحمة مولعه ونضعها فى الصينية وتغطيها لتأخذ طعم الشوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يوجد طريقتين للتسوية
الاولى : انك ترصيهم في صينية او طاسة من غير زيت ولا سمن على نار هادئة وتغطيها
لغاية لما تستوى وكل شوية تقلبيها على الاجناب عشان تاخد اللون وتستوى وبعدين تطشيها بفحمة
والتانية: انك تحطيها في الاسياخ الخشب وترصيهم على الشواية وتشويهم وبعدين تطشيها بفحمة
عملتها مع مكرونة اسباجتى وسلطة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
-------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المكونات
نصف كيلو لحمة مفرومة ملبسة
2 بصلة مفروم ومعصورة
مقدونس مفروم
فلفل مفروم
ملح وفلفل اسود وجنزبيل و قرفة وبهارات
طرب.. مناديل ضانى
ملعقة خل
طماطم مبشورة
الطريقة
* نتبل اللحمة بالملح والفلفل والبهارت.. القرفة والجنزبيل
* نضيف البصل والخضرة و الفلفل مفروم ناعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نصبع الخليط على شكل صوابع الكفتة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع الطرب بحجم صابع الكفتة
* ونلفه رولز على الكفتة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع بصلة دوائر فى صينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع الكفتة فى الصينية ونضعها على النار ونغطيها كى تنزل ماءها وتستوى جيدا
- ممكن وضعها تحت الشواية
- أونحضر فحمة مولعه ونضعها فى الصينية وتغطيها لتأخذ طعم الشوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يوجد طريقتين للتسوية
الاولى : انك ترصيهم في صينية او طاسة من غير زيت ولا سمن على نار هادئة وتغطيها
لغاية لما تستوى وكل شوية تقلبيها على الاجناب عشان تاخد اللون وتستوى وبعدين تطشيها بفحمة
والتانية: انك تحطيها في الاسياخ الخشب وترصيهم على الشواية وتشويهم وبعدين تطشيها بفحمة
عملتها مع مكرونة اسباجتى وسلطة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: * الكفتة المشوية بالطرب *
لالالالالالالالا مش قادرة اقاوم
عايزة صابع كفتة
حرام عليكى ياهنا.. تجوعينى وانا لسة ما فطرتش
عايزة صابع كفتة
حرام عليكى ياهنا.. تجوعينى وانا لسة ما فطرتش
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الكفتة المشوية
» الكفتة المشوية على الفحم بالزبادي
» * الكفتة التركية *
» * الكفتة الشامية *
» الكفتة التركية اللذيذة
» الكفتة المشوية على الفحم بالزبادي
» * الكفتة التركية *
» * الكفتة الشامية *
» الكفتة التركية اللذيذة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله