بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
جمبرى بطماطم
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
جمبرى بطماطم
جمبرى بطماطم
=======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير: كيلو جمبرى
نصف كيلو طماطم
معلقتين زيت
ملح وفلفل حسب الرغبة
10 فصوص ثوم
التحضير:
قومى بتقشير الجمبرى اذا كنتى ستقدميه مع الأرز الأبيض
واتركيه اذا كنتى ستقدميه مع الخبز حسب رغبتك
فى هذه الوصفة سنقدمه مع الأرز الأبيض والبطاطس المحمرة
قومى بعصر الطماطم جيدا
ثم قومى بتقشير الثوم وتقطيعة إالى حلقات
ثم اسلقى الجمبرى لمدة 5 دقائق على نار هادئة جداا وبدون اضافة الماء
ثم قومى بتصفيته جيداا
الطبخ:
* ضعى مقلاة وبها معلقتين زيت واتركيه حتى يسخن
* قومى بوضع حلقات الثوم حتى يصبح لونها زهبيا
* ضيفى عصير الطماطم والملح والفلفل واتركيها حتى تتسبك جيداا
* ضيفى الجمبرى واتركيه لمدة ربع ساعة فقط
* ثم قدميه لأفراد أسرتك مع الأرز الأبيض والبطاطس وبألف هنا وشفا
ملاحظات:
فى حالة تركتك للجمبرى بقشره قومى بتحميره فى ملعقة زيت قبل وضعه
بالصلصة ليكتسب اللون الأحمر
=======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير: كيلو جمبرى
نصف كيلو طماطم
معلقتين زيت
ملح وفلفل حسب الرغبة
10 فصوص ثوم
التحضير:
قومى بتقشير الجمبرى اذا كنتى ستقدميه مع الأرز الأبيض
واتركيه اذا كنتى ستقدميه مع الخبز حسب رغبتك
فى هذه الوصفة سنقدمه مع الأرز الأبيض والبطاطس المحمرة
قومى بعصر الطماطم جيدا
ثم قومى بتقشير الثوم وتقطيعة إالى حلقات
ثم اسلقى الجمبرى لمدة 5 دقائق على نار هادئة جداا وبدون اضافة الماء
ثم قومى بتصفيته جيداا
الطبخ:
* ضعى مقلاة وبها معلقتين زيت واتركيه حتى يسخن
* قومى بوضع حلقات الثوم حتى يصبح لونها زهبيا
* ضيفى عصير الطماطم والملح والفلفل واتركيها حتى تتسبك جيداا
* ضيفى الجمبرى واتركيه لمدة ربع ساعة فقط
* ثم قدميه لأفراد أسرتك مع الأرز الأبيض والبطاطس وبألف هنا وشفا
ملاحظات:
فى حالة تركتك للجمبرى بقشره قومى بتحميره فى ملعقة زيت قبل وضعه
بالصلصة ليكتسب اللون الأحمر
رد: جمبرى بطماطم
سلمت الايادى هدى
شمعة الامل- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1825
نقاط : 2259
تاريخ التسجيل : 26/08/2012
رد: جمبرى بطماطم
ياحلاوة الجمبرى .. احبه قوووووووى
شكرا لكى هدى
شكرا لكى هدى
لولا- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1873
نقاط : 2461
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله