بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
*** الروانى ***
3 مشترك
روضة البدر :: منتديات الاسرة والبيت :: المطبخ :: الحلويات و المربى :: الحلويات
صفحة 1 من اصل 1
*** الروانى ***
*** الروانى ***
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
كوب وربع دقيق , كوب وربع سميد ( دقيق البسبوسه) , رشه ملح
: كوب وربع سكر , 1 باكو بيكنج بودر , 5 بيضه كبيرة, فانليا
الشربات : 2كوب سكر ,2 كوب ماء , نص ليمونه , فانليا , 1 معلقه سمن او زبده
*السكر والماء على النار يغلى نضيف عصير الليمون ونسيبه يغلى
*3 دقائق ونطفى عيه ثم نضيف السمن والفانليا واهم حاجه لاتقلبى
*السكر هو هيدوب لوحده
الطريقه: نضرب البيض والسكر والفانليا فى الخلاط لمده خمس دقائق
* ثم نضيف خليط الدقيق والسميد والبيكنج بودر ورشه الملح بالتدريج
* ونخلهم كويس وندهن صنيه بالسمن ونرشها دقيق ونصب فوقها الخليط
* وتدخل الفرن على درجه 180 لمده 35 او 45 دقيقه على حسب الفرن
* اول ماتخرج من الفرن نخرمها بالشوكه او بالخله ونصب فوقها الشربات
* الدافئ ونرش فوقها جوز الهند
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
كوب وربع دقيق , كوب وربع سميد ( دقيق البسبوسه) , رشه ملح
: كوب وربع سكر , 1 باكو بيكنج بودر , 5 بيضه كبيرة, فانليا
الشربات : 2كوب سكر ,2 كوب ماء , نص ليمونه , فانليا , 1 معلقه سمن او زبده
*السكر والماء على النار يغلى نضيف عصير الليمون ونسيبه يغلى
*3 دقائق ونطفى عيه ثم نضيف السمن والفانليا واهم حاجه لاتقلبى
*السكر هو هيدوب لوحده
الطريقه: نضرب البيض والسكر والفانليا فى الخلاط لمده خمس دقائق
* ثم نضيف خليط الدقيق والسميد والبيكنج بودر ورشه الملح بالتدريج
* ونخلهم كويس وندهن صنيه بالسمن ونرشها دقيق ونصب فوقها الخليط
* وتدخل الفرن على درجه 180 لمده 35 او 45 دقيقه على حسب الفرن
* اول ماتخرج من الفرن نخرمها بالشوكه او بالخله ونصب فوقها الشربات
* الدافئ ونرش فوقها جوز الهند
رد: *** الروانى ***
الروانى جميلة وفعلا بفكر اعملها
ان شاء الله
ان شاء الله
فداء الاسلام- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 950
نقاط : 1032
تاريخ التسجيل : 24/03/2013
رد: *** الروانى ***
شكرا هدى
لذيذة
لذيذة
ام محمد- عضو متقدم
- الجنس :
عدد المساهمات : 151
نقاط : 163
تاريخ التسجيل : 28/12/2012
روضة البدر :: منتديات الاسرة والبيت :: المطبخ :: الحلويات و المربى :: الحلويات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله