بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقه عمل الحواوشي الإسكندرانى
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عمل الحواوشي الإسكندرانى
طريقه عمل الحواوشي الإسكندرانى
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
1/2 3 كوب دقيق
كوب لبن
ملعقة صغيرة خميرة
ملعقة صغيرة سكر
ملعقة صغيرة ملح
كيلو لحم مفروم
مقدار بصل حسب الرغبة
مقدار توم
مقدار فلفل رومى
مقدار لية ضانى
مقدار طماطم
مقدار بقدونس مقدار ملح فلفل
مقدار بهارات لحمة (كله حسب الرغبة)
الطريقة:
- إخلطي كل حاجات الحشو مع بعضها و سويها سنة عالنار
نبدأ بقى فى العجينة
- حطي الخميرة والسكر على كوب اللبن وننتظر 5 دقائق و بعد كده نخلط الدقيق والملح و نحط عليهم اللبن ونبدأ نعجن حوالى ربع ساعة و نسيبها تخمر ساعتين
- نقسم العجينة كور و نفردها دوائر ونحط الحشوة ونقفل وندهن صينية زيت وبرده ندهن الرغيف من على الوش زيت وندخلها الفرن طبعا يكون سخن قبلها وعلى نار عالية حوالى نص ساعة وبعد ماخرج و تقدميها مع باذنجان مخلل وخس
منقول من على الفيسبوك
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
1/2 3 كوب دقيق
كوب لبن
ملعقة صغيرة خميرة
ملعقة صغيرة سكر
ملعقة صغيرة ملح
كيلو لحم مفروم
مقدار بصل حسب الرغبة
مقدار توم
مقدار فلفل رومى
مقدار لية ضانى
مقدار طماطم
مقدار بقدونس مقدار ملح فلفل
مقدار بهارات لحمة (كله حسب الرغبة)
الطريقة:
- إخلطي كل حاجات الحشو مع بعضها و سويها سنة عالنار
نبدأ بقى فى العجينة
- حطي الخميرة والسكر على كوب اللبن وننتظر 5 دقائق و بعد كده نخلط الدقيق والملح و نحط عليهم اللبن ونبدأ نعجن حوالى ربع ساعة و نسيبها تخمر ساعتين
- نقسم العجينة كور و نفردها دوائر ونحط الحشوة ونقفل وندهن صينية زيت وبرده ندهن الرغيف من على الوش زيت وندخلها الفرن طبعا يكون سخن قبلها وعلى نار عالية حوالى نص ساعة وبعد ماخرج و تقدميها مع باذنجان مخلل وخس
منقول من على الفيسبوك
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: طريقه عمل الحواوشي الإسكندرانى
شكله لذيذ ويفتح النفس
شكرا ام دهب ومصطفى
شكرا ام دهب ومصطفى
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: طريقه عمل الحواوشي الإسكندرانى
شكرا لمرورك روز
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: طريقه عمل الحواوشي الإسكندرانى
الله الله الله
حلو قووووووووووى
شكرا لكى ام دهب ومصطفى
حلو قووووووووووى
شكرا لكى ام دهب ومصطفى
روضة البدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2133
نقاط : 3117
تاريخ التسجيل : 01/12/2012
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الحواوشي الإسكندراني على أصوله
» طريقه عمل كبة البرغل
» طريقه عمل المسقعه
» طريقه عمل كفتة مشوية
» طريقه عمل كفتة الكبيبة
» طريقه عمل كبة البرغل
» طريقه عمل المسقعه
» طريقه عمل كفتة مشوية
» طريقه عمل كفتة الكبيبة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله