بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقه عجينة السكر لتزيين الحلويات
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عجينة السكر لتزيين الحلويات
طريقه عجينة السكر لتزيين الحلويات
=======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
=====
- ملعقتين كبيرتين عسل أبيض - ملعقتين كبيرتين مياه
- ملعقة صغيرة جيلاتين بودر
- من كوبين إلى ثلاث أكواب سكر بودره
- كيس فانليا أو ملعقة صغيرة
- الوان طبيعيه (حسب الرغبة) هتلاقيها متوفرة عند العطار.
التحضير:
===
- هتحطى العسل و المياه و الجيلاتين على نار هادئة حتى يذوب
* متخليهوش يغلى
- حطى السكر و قلبى حتى تصبح عجينه متماسكه
- هتحطيها على رخامة عاليها سكر بودرة
* ممكن تلاقى العجينه بتلزق معاكى ضيفى شوية سكر و أعجنى هتبقى كويسه
- قسمى العجينة و لونيها على حسب الرغبة
- هتحطى الجزء الأبيض فى كيس بلاستك مدهون من جوه بالزيت
- نفرد العجينه بالنشابه
- تبدأى بقى تشكليها حسب الرغبة
* ممكن تستخدميها فى نفس الوقت أو تترك على طبق مدهون بالزيت حتى تتماسك وتزينى بيها و ممكن كمان لو حابه تخزنيها لفترة تحطيها فى علبه بلاستك مدهونه بالزيت و أهم حاجة تكون محكمة الغلق.
من على الفيسبوك
=======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
=====
- ملعقتين كبيرتين عسل أبيض - ملعقتين كبيرتين مياه
- ملعقة صغيرة جيلاتين بودر
- من كوبين إلى ثلاث أكواب سكر بودره
- كيس فانليا أو ملعقة صغيرة
- الوان طبيعيه (حسب الرغبة) هتلاقيها متوفرة عند العطار.
التحضير:
===
- هتحطى العسل و المياه و الجيلاتين على نار هادئة حتى يذوب
* متخليهوش يغلى
- حطى السكر و قلبى حتى تصبح عجينه متماسكه
- هتحطيها على رخامة عاليها سكر بودرة
* ممكن تلاقى العجينه بتلزق معاكى ضيفى شوية سكر و أعجنى هتبقى كويسه
- قسمى العجينة و لونيها على حسب الرغبة
- هتحطى الجزء الأبيض فى كيس بلاستك مدهون من جوه بالزيت
- نفرد العجينه بالنشابه
- تبدأى بقى تشكليها حسب الرغبة
* ممكن تستخدميها فى نفس الوقت أو تترك على طبق مدهون بالزيت حتى تتماسك وتزينى بيها و ممكن كمان لو حابه تخزنيها لفترة تحطيها فى علبه بلاستك مدهونه بالزيت و أهم حاجة تكون محكمة الغلق.
من على الفيسبوك
رد: طريقه عجينة السكر لتزيين الحلويات
حلوة قوى
شكرا هدى
شكرا هدى
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
مواضيع مماثلة
» اعراض السكر عند الاطفال
» الكريمة اللبانى لتزيين التورتة
» أفضل عشر أطعمة لمريض السكر
» قناع السكر لتنظيف وصنفرة البشرة
» قدرة الفول لتزيين مائدة الافطار
» الكريمة اللبانى لتزيين التورتة
» أفضل عشر أطعمة لمريض السكر
» قناع السكر لتنظيف وصنفرة البشرة
» قدرة الفول لتزيين مائدة الافطار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله