بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
بسكوت العيد للشيف حسن
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
بسكوت العيد للشيف حسن
بسكوت العيد للشيف حسن
====
مقادير بسكوت العيد:
هذه المقادير للشيف حسن للى هتشكل البسكوت بالقمع
أما لو هتستعملى ماكينة بسكوت العيد استبدلى ال750 جم دقيق بكيلو دقيق حتى تكون العجينة متماسكة.
مقادير بسكوت العيد :
500 جم زبدة
200 جم سكر
100 جم لبن
20 جم نشادر
5 جم فانيليا
750جم دقيق
3 بيضات
نصف معلقة بيكنج بودر
طريقة عمل بسكوت العيد:
1- نقوم بخلط السكر والزبدة والنشادر والدقيق مع بعض في العجانة وتخفق خفقا جيدا.
2-ثم نضيف البيض بيضة ببيضة والعجانة شغالة.
3-ثم نضيف الفانيليا.
4- نقوم بإضافة اللبن(الحليب) سرسوب رفيع جدا واعجن في العجانة.
5- نخلط نصف معلقة البيكنج بودر ونستمر في العجن.
6- نجيب القمع بتاع الحلويات ونحط فيه وش البسكويت .
7- لما نتأكد ان العجينة بقت طرية جدا ناخد جزء منها ونضعه في كيس القمع ونخرج البسكويت عندنا في الصينية.
8- تدخل الفرن علي درجة حرارة 120 مئوية لمدة 20 دقيقة وتخرج.
====
مقادير بسكوت العيد:
هذه المقادير للشيف حسن للى هتشكل البسكوت بالقمع
أما لو هتستعملى ماكينة بسكوت العيد استبدلى ال750 جم دقيق بكيلو دقيق حتى تكون العجينة متماسكة.
مقادير بسكوت العيد :
500 جم زبدة
200 جم سكر
100 جم لبن
20 جم نشادر
5 جم فانيليا
750جم دقيق
3 بيضات
نصف معلقة بيكنج بودر
طريقة عمل بسكوت العيد:
1- نقوم بخلط السكر والزبدة والنشادر والدقيق مع بعض في العجانة وتخفق خفقا جيدا.
2-ثم نضيف البيض بيضة ببيضة والعجانة شغالة.
3-ثم نضيف الفانيليا.
4- نقوم بإضافة اللبن(الحليب) سرسوب رفيع جدا واعجن في العجانة.
5- نخلط نصف معلقة البيكنج بودر ونستمر في العجن.
6- نجيب القمع بتاع الحلويات ونحط فيه وش البسكويت .
7- لما نتأكد ان العجينة بقت طرية جدا ناخد جزء منها ونضعه في كيس القمع ونخرج البسكويت عندنا في الصينية.
8- تدخل الفرن علي درجة حرارة 120 مئوية لمدة 20 دقيقة وتخرج.
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: بسكوت العيد للشيف حسن
جميل جدا
كل عام وانتم بخير
كل عام وانتم بخير
لولا- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1873
نقاط : 2461
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: بسكوت العيد للشيف حسن
كل عام وانتم بخير
شكرااااااااااااا
روز
شكرااااااااااااا
روز
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
مواضيع مماثلة
» * بسكوت مملح *
» بسكوت ناعم بالفستق
» بسكوت ناعم بالفستق
» كحك العيد .. من مطبخى
» كعك العيد الفلسطيني
» بسكوت ناعم بالفستق
» بسكوت ناعم بالفستق
» كحك العيد .. من مطبخى
» كعك العيد الفلسطيني
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله