بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
فراخ بانيه من مطبخى .. لذيذة
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
فراخ بانيه من مطبخى .. لذيذة
فراخ بانيه من مطبخى .. لذيذة
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
- نصف كيلو فراخ بانية
- بصلة متوسطة مبشورة
- ملح وفلفل اسود
- بيضة مربوبة بالملح والفلفل الاسود
- دقيق
- قليل من البيكنج بودر
- مقدونس وفلفل أخضر رومى .. للزينة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقة
* تغسل الفراخ جيدا وتنقع لوقت قصير فى الماء والخل ثم تشطف
* توضع الفراخ فى وعاء وعليها البصل المبشور المدعوك بالملح والفلفل
* ثم توضع عليهم البيضة المربوبة
* تترك من نصف ساعة الى ساعة أو أكثر
* تغطى بالدقيق المضاف اليه البيكنج بودر من الجانبين جيدا
* يقدح الزيت فى الطاسة ويتم تحمير الفراخ مع تقليبها لتتحمر من الجهتين
* وتقدم فى طبق مفروش بالبقدونس وشرائح الفلفل الاخضر الرومى مع السلطة
بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
- نصف كيلو فراخ بانية
- بصلة متوسطة مبشورة
- ملح وفلفل اسود
- بيضة مربوبة بالملح والفلفل الاسود
- دقيق
- قليل من البيكنج بودر
- مقدونس وفلفل أخضر رومى .. للزينة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقة
* تغسل الفراخ جيدا وتنقع لوقت قصير فى الماء والخل ثم تشطف
* توضع الفراخ فى وعاء وعليها البصل المبشور المدعوك بالملح والفلفل
* ثم توضع عليهم البيضة المربوبة
* تترك من نصف ساعة الى ساعة أو أكثر
* تغطى بالدقيق المضاف اليه البيكنج بودر من الجانبين جيدا
* يقدح الزيت فى الطاسة ويتم تحمير الفراخ مع تقليبها لتتحمر من الجهتين
* وتقدم فى طبق مفروش بالبقدونس وشرائح الفلفل الاخضر الرومى مع السلطة
بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: فراخ بانيه من مطبخى .. لذيذة
حلو قوى
انا بعملها كده بس مش بحط بيكنج بودر
يبقى هو اللى بينفشها
شكلها حلو
انا بعملها كده بس مش بحط بيكنج بودر
يبقى هو اللى بينفشها
شكلها حلو
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: فراخ بانيه من مطبخى .. لذيذة
شكرا لمرورك توتى بدر
جربى وضع قليل من البيكنج بودر
وهتكون نافشة وحلوة
ان شاء الله
جربى وضع قليل من البيكنج بودر
وهتكون نافشة وحلوة
ان شاء الله
مواضيع مماثلة
» فراخ بانيه بالزبادى والكارى
» فراخ مشوية ومكرونة اسباجيتى .. من مطبخى
» * إسكالوب بانيه *
» * باذنجان بانيه *
» عمل الإسكالوب بانيه
» فراخ مشوية ومكرونة اسباجيتى .. من مطبخى
» * إسكالوب بانيه *
» * باذنجان بانيه *
» عمل الإسكالوب بانيه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله