بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
صينيه السمك البورى من مطبخى
+2
هدى من الله
امة الرحمن
6 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
صينيه السمك البورى من مطبخى
صينيه السمك البورى من مطبخى
------------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
*المقادير :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثلاث او اربع سمكات بورى حسب الرغبه والعدد
- ثوم - ملح وكمون
ليمون - زيت -
2حبه طماطم - بصله متوسطه - 2حبه فلفل
* الطريقه :
1-ينظف السمك البورى ويغسل جيدا .
2-يتبل بالثوم والملح والكمون والليمون .
3- يوضع زيت فى الصينيه ثم يرص السمك البورى ويجمل بدوائر الطماطم والفلفل الاخضر والبصل
ويعصر عليه ليمون .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- تغطى الصينيه ويوضع على البوتجاز من فوق على نار هادئه (حتى لايحترق ) حتى يستوى .
5- يوضع تحت الشوايه فى الفرن لمدة خمس دقائق .
ويقدم السمك البورى مع ارز السمك وسلطه الطماطم بالثوم والخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
------------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
*المقادير :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثلاث او اربع سمكات بورى حسب الرغبه والعدد
- ثوم - ملح وكمون
ليمون - زيت -
2حبه طماطم - بصله متوسطه - 2حبه فلفل
* الطريقه :
1-ينظف السمك البورى ويغسل جيدا .
2-يتبل بالثوم والملح والكمون والليمون .
3- يوضع زيت فى الصينيه ثم يرص السمك البورى ويجمل بدوائر الطماطم والفلفل الاخضر والبصل
ويعصر عليه ليمون .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- تغطى الصينيه ويوضع على البوتجاز من فوق على نار هادئه (حتى لايحترق ) حتى يستوى .
5- يوضع تحت الشوايه فى الفرن لمدة خمس دقائق .
ويقدم السمك البورى مع ارز السمك وسلطه الطماطم بالثوم والخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
سلمت الايادى امة الرحمن .. صينية السمك البورى تفتح النفس
عايزين من ده على طول
عايزين من ده على طول
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
شكرا لمرورك هدى
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
لذيذة قوووووووى
تسلم الايادى امة الرحمن
الريحة يييييييييييييييمممممممممممم
تسلم الايادى امة الرحمن
الريحة يييييييييييييييمممممممممممم
ضوء القمر- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1597
نقاط : 2063
تاريخ التسجيل : 09/09/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
شكرا لمرورك ضوء القمر
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
حلوة قوى .. سلمت يداكى امة الرحمن
رحمة- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1643
نقاط : 1891
تاريخ التسجيل : 19/11/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
سلمت الايادى امة الرحمن
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
اكلة حلوة قووووى
كل اكلات السمك لذيذة
بارك الله فيكى امة الرحمن وتعيشى وتطبخى
كل اكلات السمك لذيذة
بارك الله فيكى امة الرحمن وتعيشى وتطبخى
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: صينيه السمك البورى من مطبخى
شكرا لمرورك
رحمة,,, فلة ,,, هنا سيد
رحمة,,, فلة ,,, هنا سيد
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
مواضيع مماثلة
» صينية السمك البورى بالخضروات
» صينيه السمك بالبطاطس
» طاجن سمك البورى بالكارى
» طريقة عمل صينيه السردين
» طريقه عمل صينيه جلاش بالجبنه الموزاريلا
» صينيه السمك بالبطاطس
» طاجن سمك البورى بالكارى
» طريقة عمل صينيه السردين
» طريقه عمل صينيه جلاش بالجبنه الموزاريلا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله