بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقة عمل شيش طاووق
+2
لولو حسن
هدى من الله
6 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل شيش طاووق
طريقة عمل شيش طاووق
==========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
1كيلو جرام صدور دجاج مخلية من العظم ومقطعة مكعبات
نصف كيلو طماطم صغيرة تقطع كل واحدة نصفين
نصف كيلو بصل صغير يقطع اربع
2حبة فلفل اصفر مقطعة مربعات كبيرة
مقادير التوابل :
4 فصوص ثوم مفرومة
2ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملح وفلفل اسود وفلفل احمر بودر
ملعقة كبيرة سماء وعصير 2ليمونة
الطريقة :
* تخلط مقادير التوابل كلها مع بعض وتقلب فيها بعد ذلك قطع الدجاج وتترك فى الثلاجة قبل الشوى بيوم
* قبل الشوى بساعة تخرج من الثلاجة ونقلب معها الطماطم والفلفل الاصفر و البصل وتترك ساعة
* نحضر اسياخ الشوى الخشب ونشبك فيه الدجاج والبصل والفلفل والطماطم بالتبادل حتى نهاية المقادير
* نشعل الفرن على درجة حرارة 150 درجة ونتركة عشر دقائق وندخل الشيش طاووق مرصوص فى صينية
* واثناء الشوى نسقى اسياخ الدجاج بصوص التوابل المتبقى لكى تتشرب الطعم ولاتكون جافة ..
تقدم بجانب الارز البسمتى بالكارى والكركم وسلطة خضراء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
==========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
1كيلو جرام صدور دجاج مخلية من العظم ومقطعة مكعبات
نصف كيلو طماطم صغيرة تقطع كل واحدة نصفين
نصف كيلو بصل صغير يقطع اربع
2حبة فلفل اصفر مقطعة مربعات كبيرة
مقادير التوابل :
4 فصوص ثوم مفرومة
2ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملح وفلفل اسود وفلفل احمر بودر
ملعقة كبيرة سماء وعصير 2ليمونة
الطريقة :
* تخلط مقادير التوابل كلها مع بعض وتقلب فيها بعد ذلك قطع الدجاج وتترك فى الثلاجة قبل الشوى بيوم
* قبل الشوى بساعة تخرج من الثلاجة ونقلب معها الطماطم والفلفل الاصفر و البصل وتترك ساعة
* نحضر اسياخ الشوى الخشب ونشبك فيه الدجاج والبصل والفلفل والطماطم بالتبادل حتى نهاية المقادير
* نشعل الفرن على درجة حرارة 150 درجة ونتركة عشر دقائق وندخل الشيش طاووق مرصوص فى صينية
* واثناء الشوى نسقى اسياخ الدجاج بصوص التوابل المتبقى لكى تتشرب الطعم ولاتكون جافة ..
تقدم بجانب الارز البسمتى بالكارى والكركم وسلطة خضراء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: طريقة عمل شيش طاووق
الله الله الله جوعتينا .. ياريت تعزمينا
سلمتى وبارك الله فيكى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سلمتى وبارك الله فيكى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: طريقة عمل شيش طاووق
أكلة جميلة ولذيذة .. سلمت يداكى
لولا- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1873
نقاط : 2461
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: طريقة عمل شيش طاووق
تسلم ايدك هدى من الله
اكلة شهية
اكلة شهية
dodo- عضو فعال
- عدد المساهمات : 355
نقاط : 443
تاريخ التسجيل : 30/07/2012
رد: طريقة عمل شيش طاووق
سلمت يداكى
شكرا لكى هدى
شكرا لكى هدى
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: طريقة عمل شيش طاووق
سلمت الايادى هدى
دعاء الكروان- عضو مشارك
- الجنس :
عدد المساهمات : 62
نقاط : 64
تاريخ التسجيل : 09/11/2012
العمر : 32
مواضيع مماثلة
» شيش طاووق دجااااااااج
» عمل الشيش طاووق باللبن الرايب
» تتبيلة حلوة للفراخ المشوية والشيش طاووق
» طريقة عمل الرقاق
» طريقة عمل الروانى
» عمل الشيش طاووق باللبن الرايب
» تتبيلة حلوة للفراخ المشوية والشيش طاووق
» طريقة عمل الرقاق
» طريقة عمل الروانى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله