بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
+6
رحمة
شمعة الامل
لولو حسن
توتى بدر
امة الرحمن
هدى من الله
10 مشترك
روضة البدر :: منتديات الاسرة والبيت :: المطبخ :: الحلويات و المربى :: الحلويات
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
==============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** الفولية **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملحوظة:وبنفس الطريقة والمقادير نعرف نعمل
الفستقية والحمصية والسمسمية الخ...
-المقادير:
- 2 كوب فول سودانى
- 1.5 كوب سكر
- ثلاث أرباع عسل جلوكوز
- نصف معلقة كبيرة ليمون
-نصف م كبيرة ماء ورد ( اللي عاوز يضيفه يعني مش ضروري)
-نصف معلقة فانيليا
-طريقة التحضير:الصور من برنامج الشيف أسامة السيد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- نضع الفول في حله حتى يسخن نحمصه يعني(يبقي دافي مش نسخنه اوي)
- نضع فى حله تانية على النار السكر وعسل الجلوكوز حتى يذوب مع التقليب كى
يصبح لونه عسلي زي الكراميل كده في لونها وقوامها
- نستمر فى التقليب حتى يصبح لونه أغمق شويه (بس مش يبقى لونه بنى كرااااميل كده)
بعد كده نحط عليهم ماء الورد والليمون والفانيليا ونقلب تقليبه بسيطة
- وبعدين نشيله من على النار ونحط عليها الفول وهو دافي ونقلبه فيه
-نكون مجهزين قوالب مدورة ستانلس
ونضغط عليها بورق السليكون او بجوانتى حرارى ( لان المقادير سخنة ) نضغط عليها كذا مره
ونسيبها لحد ماتبرد وناكلها
** طريقة أخرى للفولية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
• نص كيلو سوداني غير مملح ومقشر
• ربع كيلو سكر
• نص كوب ماء
• نص ليمونة
الطريقة :
1. نضع السوداني في صينية ونضعه في الفرن إلى أن يحمص .
2. في مقلاة واسعة نضع السكر والماء ونقلبهم إلى أن يذوب السكر ونعصر الليمون ونتركه إلى أن يصبح لونه ذهبي ثم نطفئ النار .
3. نضيف عليها السوداني ونقلب جيدا .
4. وفي صينية مدهون بها زيت نصب الخليط وهو ساخن ونفرده نتركه ليبرد
5. ثم يقطع بالسكين حسب الرغبة ويقدم .
** السمسمية **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
كوب من دبس التمر
كوب من السكر
كيلو من السمسم المنظف والمحمص
كوب من الفستق المجروش (حسب الرغبة)
الطريقة
1- نمزج الدبس والسكر في قدر صغير على نار هادئة ونحرك حتى يذوب السكر.
2- نضيف السمسم ونحرك جيداً حتى يتجانس المزيج، ثم نرفعه عن النار (يمكن إضافة
الفستق في هذه المرحلة).
3- نشكّل قطع صغيرة من المزيج ونضعها جانباً على صينية حتى تجف.
4- تقدم قطع السّمسمية مع القهوة.
** الملبن **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر
الطريقة
نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف السحري الماجيك قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لو عايزينوا ملبن ملون ممكن نضيف اي لون
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر البودرة و لو عايزين تضيف مكسرات ممكن نضيفها اثناء الصب
طريقة الملبن اللي فيه حبل وعين جمل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
2كوباية نشا
2كوباية ماء
و2كوباية سكر
2كوباية ماء
و2كوباية سكر
حبيتين مستكة
معلقة صغنونه ماء زهر
نصف كيلو عين جمل او اى مكسرات ممكن فستق
نصف ملعقه فانليا
الطريقه
نحط 2كوباية سكر مع 2كوباية ماية على النار
بعدين نقلب النشا مع مايه في كوبايه لوحدهم
وبعد مايغلى السكر والمايه اللى على النار نحط عليهم النشا اللي مدوبينه في المايه مع التقليب المستمر والسريع بمضرب سلك لمده ربع ساعه
بعدين نحط 2كوبايةسكر تانى فوقهم ونضرب بمضرب السلكلحد مايبقي عندنا كراميل فاتح شويه كده
بعدين نحط المستكه والفانيليا وماء الزهر
بعدين نجيب حبل ونلضم فيه اللوز اوالفستق او عين الجمل ونغمسه فيه
ونطلعه ونكرر نغمسه فى الخليط ونطلعه لحد ماخليط الملبن يغطي المكسرات الموحوده فى الحبل ونجيب صينية مدهونه زيت ونحط فيها الحبل اللي حطينا فيه الخليط يوم او نص يوم لحد مايبقي عندنا متماسك مع بعضة ملبن كده
** جلاتين ملون **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
50 جم جلاتين بودر (ملعقة كبير) نذوب في ماء دافي علي النار ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد لون أحمر مع روح الفراولة لعمل لون أحمر لو اصفر مع روح الاناناس لعمل لون صفر الطريقة نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف الجلاتين المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لازم خليط الجلوكوز و السكر يكون بيغلي عند أضافة الجلاتين لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و روح الفرولة و لون الاحمر و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير أو سكر سنترفيش و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر سنترفيش
** فخفاخينا **
هي حلوي شكلها مثل السويسرول الطبقة الخارجية قمر الدين
و داخلها جوز هند و مجسرات و اوقات يكون جوز هند مع جلاتين ملون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
1/2لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
200 جوز هند
100جم فسدق
50 ججم سيرب تقيلمقود (2كوب سكر +كوب ماء مع ليمونة بعد الغليا
5 جم فانليا
ورقة قمر الدين
الطريقة
1- نضع السيرب الثقيل مع الفسدق و نقلبهم
2- نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف جوز الهند علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لما يتخن معانا نضيف فانليا
3- ندهن الرخامة زيت خفيف ثم نفرد علية هذا الخليط بالنشابة مدهونة زيت و بععدين نشيلة و نضع هذا الخليط بعد الفرد علي ورقة قمر الدين و بعدين نضع علي الجوز هند شريط من خليط الفسدق و لفة زي السويسرول و يترك يبرد ويقطع بسكين منشاري
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
شكلة زي دا بس الطبقة الخارجية بتكون قمر الدين و جوا بيكون الجوز هند و الفسدق
* *الدومية الحمراء بالبندق**
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
50جم جلاتين بودر مذوب في ماء دافي علي النار
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر
لون أحمر
الطريقة
نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماءثم الجلاتين علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لون الأحمر
المهم نعرف ان الدومية استويت لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف تضيف مكسرات (بندق أو سوداني أو فسدق) اثناء الصب
نتركها تبر د و تقطع
** الفستقية **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
½ 2 كوب فستق مقشر ومحمص
½ 1 كوب سكر
½ كوب ماء
1 ملعقة كبيرة عصير ليمون
قليل من الهيل أو ماء الورد
الطريقة:
1- يوضع الماء والسكر في وعاء على النار ويضاف إليه ماء الورد وعصير الليمون
يترك المزيج على النار حتى يصبح لونه ذهبي
2- يضاف القطر أو الشربات على السمسم أوالفول أوالحمص أو الفستق بحيث أن يكون كافي للتغطية و للتماسك و يقلب
3- يفرد في صينية مدهونة زيت
4- يترك حتى يتماسك ويجمد ثم يقطع أو يكسر
==============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** الفولية **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملحوظة:وبنفس الطريقة والمقادير نعرف نعمل
الفستقية والحمصية والسمسمية الخ...
-المقادير:
- 2 كوب فول سودانى
- 1.5 كوب سكر
- ثلاث أرباع عسل جلوكوز
- نصف معلقة كبيرة ليمون
-نصف م كبيرة ماء ورد ( اللي عاوز يضيفه يعني مش ضروري)
-نصف معلقة فانيليا
-طريقة التحضير:الصور من برنامج الشيف أسامة السيد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- نضع الفول في حله حتى يسخن نحمصه يعني(يبقي دافي مش نسخنه اوي)
- نضع فى حله تانية على النار السكر وعسل الجلوكوز حتى يذوب مع التقليب كى
يصبح لونه عسلي زي الكراميل كده في لونها وقوامها
- نستمر فى التقليب حتى يصبح لونه أغمق شويه (بس مش يبقى لونه بنى كرااااميل كده)
بعد كده نحط عليهم ماء الورد والليمون والفانيليا ونقلب تقليبه بسيطة
- وبعدين نشيله من على النار ونحط عليها الفول وهو دافي ونقلبه فيه
-نكون مجهزين قوالب مدورة ستانلس
ونضغط عليها بورق السليكون او بجوانتى حرارى ( لان المقادير سخنة ) نضغط عليها كذا مره
ونسيبها لحد ماتبرد وناكلها
** طريقة أخرى للفولية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
• نص كيلو سوداني غير مملح ومقشر
• ربع كيلو سكر
• نص كوب ماء
• نص ليمونة
الطريقة :
1. نضع السوداني في صينية ونضعه في الفرن إلى أن يحمص .
2. في مقلاة واسعة نضع السكر والماء ونقلبهم إلى أن يذوب السكر ونعصر الليمون ونتركه إلى أن يصبح لونه ذهبي ثم نطفئ النار .
3. نضيف عليها السوداني ونقلب جيدا .
4. وفي صينية مدهون بها زيت نصب الخليط وهو ساخن ونفرده نتركه ليبرد
5. ثم يقطع بالسكين حسب الرغبة ويقدم .
** السمسمية **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
كوب من دبس التمر
كوب من السكر
كيلو من السمسم المنظف والمحمص
كوب من الفستق المجروش (حسب الرغبة)
الطريقة
1- نمزج الدبس والسكر في قدر صغير على نار هادئة ونحرك حتى يذوب السكر.
2- نضيف السمسم ونحرك جيداً حتى يتجانس المزيج، ثم نرفعه عن النار (يمكن إضافة
الفستق في هذه المرحلة).
3- نشكّل قطع صغيرة من المزيج ونضعها جانباً على صينية حتى تجف.
4- تقدم قطع السّمسمية مع القهوة.
** الملبن **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر
الطريقة
نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف السحري الماجيك قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لو عايزينوا ملبن ملون ممكن نضيف اي لون
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر البودرة و لو عايزين تضيف مكسرات ممكن نضيفها اثناء الصب
طريقة الملبن اللي فيه حبل وعين جمل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
2كوباية نشا
2كوباية ماء
و2كوباية سكر
2كوباية ماء
و2كوباية سكر
حبيتين مستكة
معلقة صغنونه ماء زهر
نصف كيلو عين جمل او اى مكسرات ممكن فستق
نصف ملعقه فانليا
الطريقه
نحط 2كوباية سكر مع 2كوباية ماية على النار
بعدين نقلب النشا مع مايه في كوبايه لوحدهم
وبعد مايغلى السكر والمايه اللى على النار نحط عليهم النشا اللي مدوبينه في المايه مع التقليب المستمر والسريع بمضرب سلك لمده ربع ساعه
بعدين نحط 2كوبايةسكر تانى فوقهم ونضرب بمضرب السلكلحد مايبقي عندنا كراميل فاتح شويه كده
بعدين نحط المستكه والفانيليا وماء الزهر
بعدين نجيب حبل ونلضم فيه اللوز اوالفستق او عين الجمل ونغمسه فيه
ونطلعه ونكرر نغمسه فى الخليط ونطلعه لحد ماخليط الملبن يغطي المكسرات الموحوده فى الحبل ونجيب صينية مدهونه زيت ونحط فيها الحبل اللي حطينا فيه الخليط يوم او نص يوم لحد مايبقي عندنا متماسك مع بعضة ملبن كده
** جلاتين ملون **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
50 جم جلاتين بودر (ملعقة كبير) نذوب في ماء دافي علي النار ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد لون أحمر مع روح الفراولة لعمل لون أحمر لو اصفر مع روح الاناناس لعمل لون صفر الطريقة نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف الجلاتين المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لازم خليط الجلوكوز و السكر يكون بيغلي عند أضافة الجلاتين لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و روح الفرولة و لون الاحمر و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير أو سكر سنترفيش و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر سنترفيش
** فخفاخينا **
هي حلوي شكلها مثل السويسرول الطبقة الخارجية قمر الدين
و داخلها جوز هند و مجسرات و اوقات يكون جوز هند مع جلاتين ملون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
1/2لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
200 جوز هند
100جم فسدق
50 ججم سيرب تقيلمقود (2كوب سكر +كوب ماء مع ليمونة بعد الغليا
5 جم فانليا
ورقة قمر الدين
الطريقة
1- نضع السيرب الثقيل مع الفسدق و نقلبهم
2- نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف جوز الهند علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لما يتخن معانا نضيف فانليا
3- ندهن الرخامة زيت خفيف ثم نفرد علية هذا الخليط بالنشابة مدهونة زيت و بععدين نشيلة و نضع هذا الخليط بعد الفرد علي ورقة قمر الدين و بعدين نضع علي الجوز هند شريط من خليط الفسدق و لفة زي السويسرول و يترك يبرد ويقطع بسكين منشاري
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
شكلة زي دا بس الطبقة الخارجية بتكون قمر الدين و جوا بيكون الجوز هند و الفسدق
* *الدومية الحمراء بالبندق**
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
50جم جلاتين بودر مذوب في ماء دافي علي النار
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر
لون أحمر
الطريقة
نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماءثم الجلاتين علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لون الأحمر
المهم نعرف ان الدومية استويت لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف تضيف مكسرات (بندق أو سوداني أو فسدق) اثناء الصب
نتركها تبر د و تقطع
** الفستقية **
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
½ 2 كوب فستق مقشر ومحمص
½ 1 كوب سكر
½ كوب ماء
1 ملعقة كبيرة عصير ليمون
قليل من الهيل أو ماء الورد
الطريقة:
1- يوضع الماء والسكر في وعاء على النار ويضاف إليه ماء الورد وعصير الليمون
يترك المزيج على النار حتى يصبح لونه ذهبي
2- يضاف القطر أو الشربات على السمسم أوالفول أوالحمص أو الفستق بحيث أن يكون كافي للتغطية و للتماسك و يقلب
3- يفرد في صينية مدهونة زيت
4- يترك حتى يتماسك ويجمد ثم يقطع أو يكسر
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
مرة عملت السمسمية بس طلعت ناشفة
علشان نسيتها
شكرا هدى
هجرب تاااانى.. ان شاء الله
علشان نسيتها
شكرا هدى
هجرب تاااانى.. ان شاء الله
امة الرحمن- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1910
نقاط : 2384
تاريخ التسجيل : 21/08/2012
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
شكرا لكى هدى
مجهود جميل بارك الله فيكى
مجهود جميل بارك الله فيكى
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
شكرا لكى هدى
فى المولد النبوى الشريف
اشترى الجاهز اضمن
بعد المولد اجرب فيهم
واعمل الحلاوة فى البيت
فى المولد النبوى الشريف
اشترى الجاهز اضمن
بعد المولد اجرب فيهم
واعمل الحلاوة فى البيت
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
صح نشترى اضمن
وبعدين نعمل حلاوة المولد براحتنا بعد كده
شكرا لكى هدى
وبعدين نعمل حلاوة المولد براحتنا بعد كده
شكرا لكى هدى
شمعة الامل- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1825
نقاط : 2259
تاريخ التسجيل : 26/08/2012
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
شكرا هدى
على طريقة عمل حلاوة المولد
وان شاء الله أجربها
لانى بحب السمسمية والحمصية والسودانية
على طريقة عمل حلاوة المولد
وان شاء الله أجربها
لانى بحب السمسمية والحمصية والسودانية
رحمة- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1643
نقاط : 1891
تاريخ التسجيل : 19/11/2012
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
شكرا لكى هدى
لولا- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1873
نقاط : 2461
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
شكرا لمروركم جميعا
وكل عام وانتم بخير
امة الرحمن ,, توتى بدر,, شمعة الامل
,, رحمة ,, لولو حسن ,, لولا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وكل عام وانتم بخير
امة الرحمن ,, توتى بدر,, شمعة الامل
,, رحمة ,, لولو حسن ,, لولا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
اتأخرت شوية فى التعليق لكن لظروف النت
بس حلوة قوووووووووى
شكرا هدى
بس حلوة قوووووووووى
شكرا هدى
نور الايمان- عضو فعال
- الجنس :
عدد المساهمات : 350
نقاط : 410
تاريخ التسجيل : 22/10/2012
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
نفسى اعمل اى حاجة فى حلاوة المولد
ملناش حجة دلوقتى
كل سنة وانتم بخير
ملناش حجة دلوقتى
كل سنة وانتم بخير
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: طريقة عمل حلاوة المولد فى البيت
كل سنة وانتم طيبين
فداء الاسلام- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 950
نقاط : 1032
تاريخ التسجيل : 24/03/2013
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل حلاوة الجبن اللذيذة من المطبخ اللبناني
» طريقة عمل الكاتشب فى البيت
» طريقة عمل الكرواسون فى البيت
» طريقة عمل سابليه الشيكولاتة في البيت
» * حلاوة الجزر *
» طريقة عمل الكاتشب فى البيت
» طريقة عمل الكرواسون فى البيت
» طريقة عمل سابليه الشيكولاتة في البيت
» * حلاوة الجزر *
روضة البدر :: منتديات الاسرة والبيت :: المطبخ :: الحلويات و المربى :: الحلويات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله