بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
سمك فيليه بالصلصة في الفرن
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
سمك فيليه بالصلصة في الفرن
سمك فيليه بالصلصة في الفرن
----------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
قطع سمك فيليه مغسول ونظيف
بصل مقطع جوانح
ملفوف ابيض مقطع شرائح ( كرنب)
فطر (مشروم)
كزبره طازجه
والخضارحسب الرغبه
تتبيلة السمك:
ليمون/ملح/ مسترده/ بهارات سمك- كمون مطحون- كزبره مطحونه- بهار مشكل
مقادير الصلصة :
طماطم بدون قشر + صلصة طماطم + ملح/ فلفل ..ممكن إضافة ملعقة صغيرة من بهار السمك
الطريقة:
* نضع الملفوف والبصل والبطاطس المقلية دوائر والفطر
والجزر في قاع الصينية
* وفوقها طبقات السمك المتبل و بعض الخضار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* رشي فوقها نصف كمية الكزبرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* جهزي صلصة الطماطم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* و أسكبيها في الصينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* أدخليهاا الفرن حتى تنضج و أصبحت بهذا الشكل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* و بعدين زينيهاا بالكزبرة و قدميها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وهذا صحن التقديم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
----------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
قطع سمك فيليه مغسول ونظيف
بصل مقطع جوانح
ملفوف ابيض مقطع شرائح ( كرنب)
فطر (مشروم)
كزبره طازجه
والخضارحسب الرغبه
تتبيلة السمك:
ليمون/ملح/ مسترده/ بهارات سمك- كمون مطحون- كزبره مطحونه- بهار مشكل
مقادير الصلصة :
طماطم بدون قشر + صلصة طماطم + ملح/ فلفل ..ممكن إضافة ملعقة صغيرة من بهار السمك
الطريقة:
* نضع الملفوف والبصل والبطاطس المقلية دوائر والفطر
والجزر في قاع الصينية
* وفوقها طبقات السمك المتبل و بعض الخضار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* رشي فوقها نصف كمية الكزبرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* جهزي صلصة الطماطم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* و أسكبيها في الصينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* أدخليهاا الفرن حتى تنضج و أصبحت بهذا الشكل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* و بعدين زينيهاا بالكزبرة و قدميها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وهذا صحن التقديم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: سمك فيليه بالصلصة في الفرن
سلمت الايادى لولو حسن
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: سمك فيليه بالصلصة في الفرن
بصراحة يالولو
بتجوعينا .. عايزين الاكلات دى فى الحقيقة
شكرا لكى لو ارسلتى طبق
بتجوعينا .. عايزين الاكلات دى فى الحقيقة
شكرا لكى لو ارسلتى طبق
رد: سمك فيليه بالصلصة في الفرن
شكرا لمرورك
توتى بدر ,,,,, هدى
توتى بدر ,,,,, هدى
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
مواضيع مماثلة
» صينية بطاطس بالصلصة البيضاء
» طريقة عمل فيليه ضأن في أسياخ
» سمك فيليه بالمشروم والطحينة
» طريقة عمل فيليه صدور الدجاج
» سمك فيليه مشوي بصوص الزبدة والليمون
» طريقة عمل فيليه ضأن في أسياخ
» سمك فيليه بالمشروم والطحينة
» طريقة عمل فيليه صدور الدجاج
» سمك فيليه مشوي بصوص الزبدة والليمون
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله