بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
* تكات المحشى *
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
* تكات المحشى *
* تكات المحشى *
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1- الكرنب مش بسلقه بجيبه قبلها بيومين واحطه فى الفريزر اقطعيه نصين لو الفريزر صغير
2 - هتطلعيه قبلها بساعتين يفك هتلاقيه مستوى ومسكر ومش مهرى وهيتقطع معاكى بمنتهى السهوله
3- روح المحشى هو البصل بتعملى بصل كتير لو هتعمليه مسبك يبقى دهبى بس مش محمر علشان ميبقاش مزز ولو نى فى نى خليه متقطع صغير جدا
4- طريقتى فى غسل الخضره مش بعملها واحده واحده لا بقطعها من غير غسيل فى حله مليانه ميه واسبيها عشر دقايق بتلاقيها طلعت فوق الوش وكل التراب والرمل والبايظ سقط فى قاع الحله بتاخدى اللى فوق الوش بس
5- بتحطى على الصلصه الملح والشطه و الخضره اخر حاجه بنحطها علشان متدبلش فى الصلصه وبضيف 2 ملعقة زيت على الخلطه قبل ما احشى علشان يلمع ويبقى طعمه جميل
6- بترصيه طبعا دى كلنا عارفينها والشوربه يدوب تبقى باينه من بين الصوابع ونرج الصنيه بالراحه خالص والشوربه مش بندلقها على الوش لا بتحطيها من على جنب بالراحه
7- الكرنب بقطع على الوش شرايح فلفل رومى وبصل بتديله ريحه فظيعه
8- بعد ما بخلص بغطى وش الصنيه بورقه كرنب خضرا علشان الوش يستوى زى اللى تحت بالظبط كده خلص الكرنب نحطه على نار عاليه لحد ما تختفى الشوربه وبعدين نهدى النار خالص
9- ده ورق العنب تكته تعصرى ليمونه على الشوربه قبل ما تحطيها عليه
10- محشى البتنجان بنغز البتنجانه فى بطنها بطرف السكينه قبل ما احشيها علشان ميبقاش الرز اللى فيها من فوق مستوى ومن جوه نى
وبعد ما يستوى تروحى قلبا الحله او الصنيه على وشها خمس دقايق وخلى بالك احسن تقع الحركه دى مبتخليش ولا صوباع يلزق فى القاع لانه بيتبخر ويفك من الحله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
منقول
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1- الكرنب مش بسلقه بجيبه قبلها بيومين واحطه فى الفريزر اقطعيه نصين لو الفريزر صغير
2 - هتطلعيه قبلها بساعتين يفك هتلاقيه مستوى ومسكر ومش مهرى وهيتقطع معاكى بمنتهى السهوله
3- روح المحشى هو البصل بتعملى بصل كتير لو هتعمليه مسبك يبقى دهبى بس مش محمر علشان ميبقاش مزز ولو نى فى نى خليه متقطع صغير جدا
4- طريقتى فى غسل الخضره مش بعملها واحده واحده لا بقطعها من غير غسيل فى حله مليانه ميه واسبيها عشر دقايق بتلاقيها طلعت فوق الوش وكل التراب والرمل والبايظ سقط فى قاع الحله بتاخدى اللى فوق الوش بس
5- بتحطى على الصلصه الملح والشطه و الخضره اخر حاجه بنحطها علشان متدبلش فى الصلصه وبضيف 2 ملعقة زيت على الخلطه قبل ما احشى علشان يلمع ويبقى طعمه جميل
6- بترصيه طبعا دى كلنا عارفينها والشوربه يدوب تبقى باينه من بين الصوابع ونرج الصنيه بالراحه خالص والشوربه مش بندلقها على الوش لا بتحطيها من على جنب بالراحه
7- الكرنب بقطع على الوش شرايح فلفل رومى وبصل بتديله ريحه فظيعه
8- بعد ما بخلص بغطى وش الصنيه بورقه كرنب خضرا علشان الوش يستوى زى اللى تحت بالظبط كده خلص الكرنب نحطه على نار عاليه لحد ما تختفى الشوربه وبعدين نهدى النار خالص
9- ده ورق العنب تكته تعصرى ليمونه على الشوربه قبل ما تحطيها عليه
10- محشى البتنجان بنغز البتنجانه فى بطنها بطرف السكينه قبل ما احشيها علشان ميبقاش الرز اللى فيها من فوق مستوى ومن جوه نى
وبعد ما يستوى تروحى قلبا الحله او الصنيه على وشها خمس دقايق وخلى بالك احسن تقع الحركه دى مبتخليش ولا صوباع يلزق فى القاع لانه بيتبخر ويفك من الحله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
منقول
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: * تكات المحشى *
الله الله الله
ياجمال المحشى بتكاته
ياجمال المحشى بتكاته
خديجة- عضو فعال
- الجنس :
عدد المساهمات : 280
نقاط : 308
تاريخ التسجيل : 30/08/2014
رد: * تكات المحشى *
سلمت يداكى
شكرااااااا
شكرااااااا
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله