بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقة عمل طاجن الفول باللحمة المفرومة
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل طاجن الفول باللحمة المفرومة
طريقة عمل طاجن الفول باللحمة المفرومة
====
المقادير :
2 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x عدد بصلة (صغيرة و مقطعة)
1 x عدد فص ثوم مهروس
1 x عدد طماطم (مقطعة)
1 x كوب (140 جرام) فول (مدمس)
½ x معلقة صغيرة كركم
½ x كوب (140 جرام) لحمة مفرومة
الطريقة :
هنضع اللحم المفروم في طاسة مع زيت الزيتون و البصل و الكركم و الثوم و يطهى حتى يكتسب اللون البني
هنضيف الفول و نقلب حتى يسخن
هنرفع الخليط عن النار و نقلب معه الطماطم
بعدين نضيف التوابل حسب الذوق و نقدمه بألف هنا و شفا
====
المقادير :
2 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x عدد بصلة (صغيرة و مقطعة)
1 x عدد فص ثوم مهروس
1 x عدد طماطم (مقطعة)
1 x كوب (140 جرام) فول (مدمس)
½ x معلقة صغيرة كركم
½ x كوب (140 جرام) لحمة مفرومة
الطريقة :
هنضع اللحم المفروم في طاسة مع زيت الزيتون و البصل و الكركم و الثوم و يطهى حتى يكتسب اللون البني
هنضيف الفول و نقلب حتى يسخن
هنرفع الخليط عن النار و نقلب معه الطماطم
بعدين نضيف التوابل حسب الذوق و نقدمه بألف هنا و شفا
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: طريقة عمل طاجن الفول باللحمة المفرومة
ياحلاوة الفول
فى كل الاحوال
فى كل الاحوال
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
رد: طريقة عمل طاجن الفول باللحمة المفرومة
الفول صديقى
ههههههههههههه
ههههههههههههه
لولا- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1873
نقاط : 2461
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: طريقة عمل طاجن الفول باللحمة المفرومة
الله الله الله
على حلاوة طاجن الفول
على حلاوة طاجن الفول
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل اللازانيا باللحمة المفرومة
» طريقة عمل الكوسة المحشية باللحمة المفرومة والجبنة
» الرقاق باللحمة المفرومة
» خرشوف باللحمة المفرومة
» أرز باللحمة المفرومة والمكسرات
» طريقة عمل الكوسة المحشية باللحمة المفرومة والجبنة
» الرقاق باللحمة المفرومة
» خرشوف باللحمة المفرومة
» أرز باللحمة المفرومة والمكسرات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله