بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
اتعلمى طاجن السمك اللذيذ .. مطبخ هدى
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
اتعلمى طاجن السمك اللذيذ .. مطبخ هدى
اتعلمى طاجن السمك اللذيذ .. مطبخ هدى
======
** طواجن السمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
سمكتين كبار مقطعين جزل
التوابل .. ملح ,, شطة ,,كمون ,, كسبرة ,, توابل السمك
توم .. ليمون
زيت
طماطم ,, صلصة طماطم
بصلتين
قرنين فلفل رومى
الطريقة
* نغسل السمك جيدا ونتبله بالثوم والليمون والشطة والكمون والملح وتوابل السمك ان وجدت
* ونقليه فى الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نخرط البصل ونضعه على النار وعليه مقدار مناسب من الزيت حتى يصفر ونضيف الثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما يصفر الثوم والبصل نضيف الطماطم المعصورة والصلصة وثوم مدقوق وعليهم ملح وشطة وكسبرة وكمون والفلفل الاخضر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما تتسبك الطماطم ننزلها من على النار
* نجهز السمك المقلى ونرصه فى الطواجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسكب فوقه التقلية ونضع قدر من الماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع الطواجن فى الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونخرجها ونقدمها فى الطاجن بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** سلطة البنجر
المقادير
نصف كيلو بنجر
ثوم
فلفل اسود
خل وليمون
ملعقتين سكر
زيت ذرة
ملح حسب الطلب
الطريقة
نسلق البنجر بدون تقشير حتى يستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ننزله من على النار ونقشره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع البنجر شرايح صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نتبله بوضع الثوم والسكر والملح والخل والليمون والفلفل الاسود وزيت ذرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
======
** طواجن السمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
سمكتين كبار مقطعين جزل
التوابل .. ملح ,, شطة ,,كمون ,, كسبرة ,, توابل السمك
توم .. ليمون
زيت
طماطم ,, صلصة طماطم
بصلتين
قرنين فلفل رومى
الطريقة
* نغسل السمك جيدا ونتبله بالثوم والليمون والشطة والكمون والملح وتوابل السمك ان وجدت
* ونقليه فى الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نخرط البصل ونضعه على النار وعليه مقدار مناسب من الزيت حتى يصفر ونضيف الثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما يصفر الثوم والبصل نضيف الطماطم المعصورة والصلصة وثوم مدقوق وعليهم ملح وشطة وكسبرة وكمون والفلفل الاخضر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما تتسبك الطماطم ننزلها من على النار
* نجهز السمك المقلى ونرصه فى الطواجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسكب فوقه التقلية ونضع قدر من الماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع الطواجن فى الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونخرجها ونقدمها فى الطاجن بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** سلطة البنجر
المقادير
نصف كيلو بنجر
ثوم
فلفل اسود
خل وليمون
ملعقتين سكر
زيت ذرة
ملح حسب الطلب
الطريقة
نسلق البنجر بدون تقشير حتى يستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ننزله من على النار ونقشره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع البنجر شرايح صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نتبله بوضع الثوم والسكر والملح والخل والليمون والفلفل الاسود وزيت ذرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: اتعلمى طاجن السمك اللذيذ .. مطبخ هدى
شكل الطواجن يجنن
مش قادرة اقاوم
سلمت يداكى هدى
مش قادرة اقاوم
سلمت يداكى هدى
انوار- عضو نشيط
- الجنس :
عدد المساهمات : 611
نقاط : 665
تاريخ التسجيل : 23/09/2013
رد: اتعلمى طاجن السمك اللذيذ .. مطبخ هدى
يا جمال السمك
و طاجن كمان
والبنجر اللذيذ
و طاجن كمان
والبنجر اللذيذ
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
مواضيع مماثلة
» عزومة السمك من مطبخ توتى بدر
» اتعلمى رابطة الجرافتة علشان تفرحى زوجك
» عمل العرقسوس اللذيذ
» الكابتشينو اللذيذ
» خبز الزبدة اللذيذ
» اتعلمى رابطة الجرافتة علشان تفرحى زوجك
» عمل العرقسوس اللذيذ
» الكابتشينو اللذيذ
» خبز الزبدة اللذيذ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله