بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
+10
بسملة
رحمة
فجر
فداء الاسلام
توتى بدر
روضة البدر
هدى من الله
ام دهب و مصطفى
ابرار محمد
لولو حسن
14 مشترك
صفحة 2 من اصل 2
صفحة 2 من اصل 2 • 1, 2
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
أكلات تخطف العقل وتفتح النفس
كل العزومات الجميلة دى لاهل المنتدى
ما شاء الله مش هنطبخ وهنتعزم هنا على طول
كل العزومات الجميلة دى لاهل المنتدى
ما شاء الله مش هنطبخ وهنتعزم هنا على طول
هنا سيد- عضو برونزى
- عدد المساهمات : 2469
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
أكلات رهيبة لاتقاوم
اعملوا حسابى فى كل عزومة
اعملوا حسابى فى كل عزومة
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
فراخ بانية بالخلطة المقرمشة ومحشى وسلطة طماطم بالثوم ..مطبخ هدى
====
اتفضلوا أكلة جميلة بتعجب الكبار والصغار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فراخ بانية بالخلطة المقرمشة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
نصف كيلو فراخ بانية
بصلة مبشورة متبلة بالملح والفلفل الاسود
بيضة مربوبة وعليها فلفل اسود وملح وبعض البيكنج بودر
دقيق
خلطة الفراخ المقرمشة .. تباع جاهزة
زيت للقلى
الطريقة
* تغسل الفراخ البانية جيدا وتتبل بالبصلة المبشورة وعليها البيضة المربوبة
وتترك ساعة او ساعتين
*نضع مقدار من الدقيق عليه الخلطة المقرمشةونضع فيه الدجاج لنغطيه بالخلطة من الناحيتين
* نقدح الزيت ونقلى البانية فيه حتى يأخذ اللون الذهبى
محشى بذنجان ابيض واسود وفلفل رومى وكوسة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
بذنجان وكوسة وفلفل رومى حسب عدد افراد الاسرة
خضرة شبت ومقدونس وكزبرة .. مقطعة
ارز منقى ومغسول .. حسب الكمية المطلوبة
طماطم ,, صلصة طماطم
بصل
زيت
توابل .. ملح ,, شطة ,, كمون ,, نعناع فلفل اسود .. بهارات
الطريقة
* يتم تقوير البذنجان والكوسة وتحضير الفلفل وغسلهم
* نضع البصل المبشور وعليه زيت على النار حتى يصفر
* ثم الطماطم والصلصة حتى تتسبك وفى الاخر الخضرة المقطعة ونقلب تقليبة وننزلهم على طول
* ثم نضع الخلطة على الارز المغسول والتوابل
* نحشى البذنجان الاسود والابيض والكوسة والفلفل فى حلة ونضعها على النار ونضيف ماء مغلى فيه ملح
* ونهدى النار بعد ما تغلى حتى يستوى المحشى
طماطم بالثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
طماطم حسب العدد
فلفل اخضر مقطع
ثوم مفروم
خل
كمون وملح
مقدونس
الطريقة
تقطع الطماطم اربع
يوضع عليها باقى المقادير
وتقدم الوجبة بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
====
اتفضلوا أكلة جميلة بتعجب الكبار والصغار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فراخ بانية بالخلطة المقرمشة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
نصف كيلو فراخ بانية
بصلة مبشورة متبلة بالملح والفلفل الاسود
بيضة مربوبة وعليها فلفل اسود وملح وبعض البيكنج بودر
دقيق
خلطة الفراخ المقرمشة .. تباع جاهزة
زيت للقلى
الطريقة
* تغسل الفراخ البانية جيدا وتتبل بالبصلة المبشورة وعليها البيضة المربوبة
وتترك ساعة او ساعتين
*نضع مقدار من الدقيق عليه الخلطة المقرمشةونضع فيه الدجاج لنغطيه بالخلطة من الناحيتين
* نقدح الزيت ونقلى البانية فيه حتى يأخذ اللون الذهبى
محشى بذنجان ابيض واسود وفلفل رومى وكوسة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
بذنجان وكوسة وفلفل رومى حسب عدد افراد الاسرة
خضرة شبت ومقدونس وكزبرة .. مقطعة
ارز منقى ومغسول .. حسب الكمية المطلوبة
طماطم ,, صلصة طماطم
بصل
زيت
توابل .. ملح ,, شطة ,, كمون ,, نعناع فلفل اسود .. بهارات
الطريقة
* يتم تقوير البذنجان والكوسة وتحضير الفلفل وغسلهم
* نضع البصل المبشور وعليه زيت على النار حتى يصفر
* ثم الطماطم والصلصة حتى تتسبك وفى الاخر الخضرة المقطعة ونقلب تقليبة وننزلهم على طول
* ثم نضع الخلطة على الارز المغسول والتوابل
* نحشى البذنجان الاسود والابيض والكوسة والفلفل فى حلة ونضعها على النار ونضيف ماء مغلى فيه ملح
* ونهدى النار بعد ما تغلى حتى يستوى المحشى
طماطم بالثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
طماطم حسب العدد
فلفل اخضر مقطع
ثوم مفروم
خل
كمون وملح
مقدونس
الطريقة
تقطع الطماطم اربع
يوضع عليها باقى المقادير
وتقدم الوجبة بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
عزومة السمك من مطبخ توتى بدر
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
عملت كل أنواع السمك
* صينية البورى بالارز
* سمك بلطى مقلى
* سمك مرجان مقلى
*طواجن سمك
* سمك بلطى مشوى
* سلطة خضراء
* سلطة بابا عنوج
* سلطة بنجر
* فجل أحمر
* شوربة فواكه البحر بالكريمة اللبانى
* أرز السمك بالبصل
وطبعا المشروبات والفاكهة
واسيبكم مع الصور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
عملت كل أنواع السمك
* صينية البورى بالارز
* سمك بلطى مقلى
* سمك مرجان مقلى
*طواجن سمك
* سمك بلطى مشوى
* سلطة خضراء
* سلطة بابا عنوج
* سلطة بنجر
* فجل أحمر
* شوربة فواكه البحر بالكريمة اللبانى
* أرز السمك بالبصل
وطبعا المشروبات والفاكهة
واسيبكم مع الصور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
الله الله الله
على عزومات هدى وتوتى الجميلة
سلمت يداكم
وزى ما قلت انا معكم على طول
على عزومات هدى وتوتى الجميلة
سلمت يداكم
وزى ما قلت انا معكم على طول
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
اتعلمى طاجن السمك اللذيذ .. مطبخ هدى
======
** طواجن السمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
سمكتين كبار مقطعين جزل
التوابل .. ملح ,, شطة ,,كمون ,, كسبرة ,, توابل السمك
توم .. ليمون
زيت
طماطم ,, صلصة طماطم
بصلتين
قرنين فلفل رومى
الطريقة
* نغسل السمك جيدا ونتبله بالثوم والليمون والشطة والكمون والملح وتوابل السمك ان وجدت
* ونقليه فى الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نخرط البصل ونضعه على النار وعليه مقدار مناسب من الزيت حتى يصفر ونضيف الثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما يصفر الثوم والبصل نضيف الطماطم المعصورة والصلصة وثوم مدقوق وعليهم ملح وشطة وكسبرة وكمون والفلفل الاخضر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما تتسبك الطماطم ننزلها من على النار
* نجهز السمك المقلى ونرصه فى الطواجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسكب فوقه التقلية ونضع قدر من الماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع الطواجن فى الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونخرجها ونقدمها فى الطاجن بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** سلطة البنجر
المقادير
نصف كيلو بنجر
ثوم
فلفل اسود
خل وليمون
ملعقتين سكر
زيت ذرة
ملح حسب الطلب
الطريقة
نسلق البنجر بدون تقشير حتى يستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ننزله من على النار ونقشره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع البنجر شرايح صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نتبله بوضع الثوم والسكر والملح والخل والليمون والفلفل الاسود وزيت ذرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
======
** طواجن السمك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
سمكتين كبار مقطعين جزل
التوابل .. ملح ,, شطة ,,كمون ,, كسبرة ,, توابل السمك
توم .. ليمون
زيت
طماطم ,, صلصة طماطم
بصلتين
قرنين فلفل رومى
الطريقة
* نغسل السمك جيدا ونتبله بالثوم والليمون والشطة والكمون والملح وتوابل السمك ان وجدت
* ونقليه فى الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نخرط البصل ونضعه على النار وعليه مقدار مناسب من الزيت حتى يصفر ونضيف الثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما يصفر الثوم والبصل نضيف الطماطم المعصورة والصلصة وثوم مدقوق وعليهم ملح وشطة وكسبرة وكمون والفلفل الاخضر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* عندما تتسبك الطماطم ننزلها من على النار
* نجهز السمك المقلى ونرصه فى الطواجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسكب فوقه التقلية ونضع قدر من الماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نضع الطواجن فى الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونخرجها ونقدمها فى الطاجن بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
** سلطة البنجر
المقادير
نصف كيلو بنجر
ثوم
فلفل اسود
خل وليمون
ملعقتين سكر
زيت ذرة
ملح حسب الطلب
الطريقة
نسلق البنجر بدون تقشير حتى يستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ننزله من على النار ونقشره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع البنجر شرايح صغيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نتبله بوضع الثوم والسكر والملح والخل والليمون والفلفل الاسود وزيت ذرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
مش ممكن على جمال الاكل
كل يوم بتتحفونا باكلات رووووووووعة
شكرا للجميع
روضة البدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2133
نقاط : 3117
تاريخ التسجيل : 01/12/2012
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
كل أكلة أحلى من أختها
طبعا لاتنسونى فى أى عزومة
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
فراخ مشوية ومكرونة اسباجيتى.. من مطبخى
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فراخ مقطعة ومغسولة جيدا حسب عدد الافراد
ويتم تتبيلها بالبصل المدعوك بالملح والفلفل الاسود وزعتر وبابريكا وكركم
وتوضع فى صينية على البوتجاز من فوق حتى تستوى على نار هادية
ثم توضع فى الشوية اعلى البوتجاز حتى تأخذ لون الشوى
وتقدم مع السلطات والمكرونة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فراخ مقطعة ومغسولة جيدا حسب عدد الافراد
ويتم تتبيلها بالبصل المدعوك بالملح والفلفل الاسود وزعتر وبابريكا وكركم
وتوضع فى صينية على البوتجاز من فوق حتى تستوى على نار هادية
ثم توضع فى الشوية اعلى البوتجاز حتى تأخذ لون الشوى
وتقدم مع السلطات والمكرونة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
رد: عزومة فى بيتى .. متجدد لكل العضوات
أكلة جميلة عملتها توتى بدر واحنا فى المصيف
اتفضلوااااااا
فراخ محمرة بالبقسماط مكرونة بالصلصة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اتفضلوااااااا
فراخ محمرة بالبقسماط مكرونة بالصلصة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
روضة البدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2133
نقاط : 3117
تاريخ التسجيل : 01/12/2012
صفحة 2 من اصل 2 • 1, 2
مواضيع مماثلة
» حصرى.. من تجاربى فى نظافة بيتى.. متجدد لجميع العضوات
» صورة وتعليق.. متجدد لكل العضوات
» صور للترحيب بمرور العضوات.. للجميع متجدد
» فواصل للموضوعات .. متجدد لجميع العضوات
» تعالوا نتسلى ونتعلم فى الاجازات .. متجدد لكل العضوات
» صورة وتعليق.. متجدد لكل العضوات
» صور للترحيب بمرور العضوات.. للجميع متجدد
» فواصل للموضوعات .. متجدد لجميع العضوات
» تعالوا نتسلى ونتعلم فى الاجازات .. متجدد لكل العضوات
صفحة 2 من اصل 2
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله