بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
* سجق شرقي *
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
* سجق شرقي *
* سجق شرقي *
=======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
ثلاث ملاعق زيت
350 جم سجق بقري مقطع
بصلة مقطعة شرائح
3فصوص ثوم مقطعة صغير
400 جم طماطم مبشورة
ثمرتا بطاطس مسلوقة ومهروسة
ثلث كوب لبن
40 جم زبد
ثلث كوب جبن بارميزان مبشورة
كوب بقدونس مقطع للتزيين
طريقة التحضير
نحط الزيت على النار ثم ضعي السجق المقطع وقلّبي لمدة 10 دقائق لحد لونه ما يبقي بني وحطيه في طبق و اتركيهه علي جنب
حطي البصل والثوم في نفس المقلاة على النار وقّلّبي لمدة من 2 إلى 4 دقائق ثم ضيفي الطماطم
وطي النار، و ضيفي السجق و البقدونسفي المقلاة وقلّبي لمدة 10 دقائق حتى تنضج المكونات.
حطي البطاطس المسلوقة في حلة، وضيفي عليها اللبن و جبن البارميزان وقلّبي لحد ما يبقي القوام متماسك و رشي الملح والفلفل الأسود وحطيها في طبق للتقديم و رشي عليها كمية من البقدونس المقطع.
ارفعي حلة السجق من علي النار وحطيه في طبق التقديم وقدمي البطاطس بجانبه
منقول
=======
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :
ثلاث ملاعق زيت
350 جم سجق بقري مقطع
بصلة مقطعة شرائح
3فصوص ثوم مقطعة صغير
400 جم طماطم مبشورة
ثمرتا بطاطس مسلوقة ومهروسة
ثلث كوب لبن
40 جم زبد
ثلث كوب جبن بارميزان مبشورة
كوب بقدونس مقطع للتزيين
طريقة التحضير
نحط الزيت على النار ثم ضعي السجق المقطع وقلّبي لمدة 10 دقائق لحد لونه ما يبقي بني وحطيه في طبق و اتركيهه علي جنب
حطي البصل والثوم في نفس المقلاة على النار وقّلّبي لمدة من 2 إلى 4 دقائق ثم ضيفي الطماطم
وطي النار، و ضيفي السجق و البقدونسفي المقلاة وقلّبي لمدة 10 دقائق حتى تنضج المكونات.
حطي البطاطس المسلوقة في حلة، وضيفي عليها اللبن و جبن البارميزان وقلّبي لحد ما يبقي القوام متماسك و رشي الملح والفلفل الأسود وحطيها في طبق للتقديم و رشي عليها كمية من البقدونس المقطع.
ارفعي حلة السجق من علي النار وحطيه في طبق التقديم وقدمي البطاطس بجانبه
منقول
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: * سجق شرقي *
سلمت الاياااااااادى لولو حسن
رحمة- عضو مميز
- الجنس :
عدد المساهمات : 1643
نقاط : 1891
تاريخ التسجيل : 19/11/2012
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله