بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
Konafa Cup cakes
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
Konafa Cup cakes
Konafa Cup cakes
===========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
Ingredients:
1 kilo Konafa
1 cup melted butter
1 cup vegetable oil,
nuts filling
1 / 4 cup hazelnuts crushed
1 / 4 cup pistachio crushed
1 / 4 cup raisins
1 / 4 cup Coconut
For banana filling :
1 cup cream
1/4 cup walnuts crushed
Pinch of cinnamon
2 bananas sliced
The syrup:
2 cups sugar
1 cup water
Juice 1 for lemon
Pinch of vanilla powder
Steps :
to prepare syrup
- In a pot , put sugar and water on medium heat
- After sugar dissolves in water add lemon juice
- Leave it for 10 minutes or until you have the consistency you want
To prepare nuts filling :
in a blender add hazelnuts and pistachio nuts for seconds, we don’t want it to be finely chopped
To prepare the banana stuffing
In a dish mix cream and walnut and cinnamon
to prepare Konafa :
In a deep bowl add konafa and the butter and oil and mix them very well ,
brush the cupcakes baking pan with oil
add a small amount of Konafa on the base and sides of the baking pan and press it with your hands
you have to make sure that the konafa totally covers the base and sides
For the banana filling:
add the cream with cinnamon and walnuts
add the banana slices
add a small amount of Konafa to cover the top and press on the top to make sure all konafa sticks together as a cup cake
If we will make the nuts filling we will first put pistachio and hazelnuts
then will put on top the coconut and raisins
Bake in the oven over medium heat for 30 minutes or until its color becomes golden brown
We will drain it from extra oil if any
add on each cup cake 2 tablespoons syrup
garnish with the remaining nuts on top of each cup cake
===========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
Ingredients:
1 kilo Konafa
1 cup melted butter
1 cup vegetable oil,
nuts filling
1 / 4 cup hazelnuts crushed
1 / 4 cup pistachio crushed
1 / 4 cup raisins
1 / 4 cup Coconut
For banana filling :
1 cup cream
1/4 cup walnuts crushed
Pinch of cinnamon
2 bananas sliced
The syrup:
2 cups sugar
1 cup water
Juice 1 for lemon
Pinch of vanilla powder
Steps :
to prepare syrup
- In a pot , put sugar and water on medium heat
- After sugar dissolves in water add lemon juice
- Leave it for 10 minutes or until you have the consistency you want
To prepare nuts filling :
in a blender add hazelnuts and pistachio nuts for seconds, we don’t want it to be finely chopped
To prepare the banana stuffing
In a dish mix cream and walnut and cinnamon
to prepare Konafa :
In a deep bowl add konafa and the butter and oil and mix them very well ,
brush the cupcakes baking pan with oil
add a small amount of Konafa on the base and sides of the baking pan and press it with your hands
you have to make sure that the konafa totally covers the base and sides
For the banana filling:
add the cream with cinnamon and walnuts
add the banana slices
add a small amount of Konafa to cover the top and press on the top to make sure all konafa sticks together as a cup cake
If we will make the nuts filling we will first put pistachio and hazelnuts
then will put on top the coconut and raisins
Bake in the oven over medium heat for 30 minutes or until its color becomes golden brown
We will drain it from extra oil if any
add on each cup cake 2 tablespoons syrup
garnish with the remaining nuts on top of each cup cake
رد: Konafa Cup cakes
شكرا لكى هدى
حلو جدا ان تكون هناك
وصفات للاطعم باللغة الانجليزية
حلو جدا ان تكون هناك
وصفات للاطعم باللغة الانجليزية
هنا سيد- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2469
نقاط : 3301
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
رد: Konafa Cup cakes
هههههههههههههه
مش عارفين نعملها بالعربى
كمان هنعملها بالانجليزى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مش عارفين نعملها بالعربى
كمان هنعملها بالانجليزى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: Konafa Cup cakes
شكرا هدى
هههههههههههههه
الكنافة بالانجليزى طعم تاااااانى
هههههههههههههه
الكنافة بالانجليزى طعم تاااااانى
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: Konafa Cup cakes
شكرا هنا سيد ,,روز,, توتى بدر
مروركم اسعدنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مروركم اسعدنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله