روضة البدر
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 

 


Rechercher بحث متقدم

سحابة الكلمات الدلالية

المواضيع الأخيرة
» فن باعواد الكبريت
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola

» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله

» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة

» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة

» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله

» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة

» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله

» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز

» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله

يناير 2019
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

اليومية اليومية

التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني



التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




بط برستو (فى الفرن)

اذهب الى الأسفل

بط برستو (فى الفرن)

مُساهمة من طرف روز في الجمعة أكتوبر 21, 2016 5:38 pm

بط بروستو (في الفرن)
====

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

المكونات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بطه بلدي
بصل
توابل ( فلفل اسمر ، كزبره ناشفه ، كركم ، كاري ، ملح )
قرفه مطحونه او اعواد
ورق لورى
حب الهيل
قرنفل
جزر ، كوسه ، بروكلي ، بصل
صلصه
زبده
عسل ... اختياري
طريقة التحضير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

اول حاجه
بنقطع الكوسه و الجزر حلقات سميكه
البصل حوالي 3 بصلات كبار بيتقطعوا حلقات
و 3 بصلات بتقطعوا اربع ارباع
بعد كده
بننقع البطه في ملح خشن و ليمون و نفرك الليمونه في جسم البطه لمدة ربع ساعه
بعد كده بنغسلها كويس و بعد كده بنجيب دقيق و ليمون و ندعك جسم البطه كويس بالدقيق عشان اي ريش صغير او شعر في جسم البطه يطلع و بيشيل الزفاره تماما و نعمل ذه من جوه و بره البطه
و نغسل البطه كويس جدا
بعد كده بنجهز الخلطه
بنحط كل التوابل مع بعض و الصلصه و نحط شوية زيت مع الخلطه
و ندهن البطه من جوه و من بره و ندخل ايدينا بين الجلد كويس
بعد كده بناخد البصل المتقطع اربع ارباع و نحشيه
مع شوية كوسه و جزر جوه البطه
و نقفل البطه بخلة خشب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

و بنجيب صينيه و نفرش فيها الكوسه و الجزر و البروكلي و بعد كده بنحط عليهم من فوق البطه
ممكن نزود بطاطس بس انا معملتش كده
و نحط ورق اللورى و حب الهيل و عود القرفه بنقسمه نصين و نوزعهم وسط الخضار
و نرش من فوق شوية فلفل اسمر
و ندهن البطه من فوق ب شوية زبده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

و نغلف الصينيه كلها بورق فويل
و ندخلها الفرن علي درجة حراره 250
و الوقت .. كل كيلوا بيحتاج ساعه يعني لو البطه وزنها 3 كيلوا يبقي هتاخد 3 ساعات
آخر ربع ساعه
بنطلع البطه و نكشفها و ناخد الصوص اللي نزل منها و نصبه علي البطه من فوقها كذا مره و ممكن ندهنا تاني ب زبده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

و نشغل عليها الشوايه من فوق
*ملحوظه انا شيلت الطماطم بعد ما حطيتها فوق الخضار
منقول
avatar
روز
عضو برونزى
عضو برونزى

الجنس : انثى
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: بط برستو (فى الفرن)

مُساهمة من طرف هدى من الله في السبت أكتوبر 22, 2016 5:35 pm

اكلة شهية وتكفى مية
سلمت يداكى

_________________


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


avatar
هدى من الله
Admin
Admin

الجنس : انثى
عدد المساهمات : 10627
نقاط : 15580
تاريخ التسجيل : 24/07/2012

http://lolo1958.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى