بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
محشي مشكل وبالصور
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
محشي مشكل وبالصور
محشي مشكل وبالصور
=========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
- لحم مفروم + ملح وفلفل اسود وكمون وكزبره وفنجان قهوه أرز
- خضار مقور بالمقوار((بطاطس - فلفل رومي - جزر - كوسه ))
- 5 حبات طماطم ونصف ماجي وكمون وفلفل اسود وملح بصل .. نضربهم فى الخلاط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقه
نضع باسفل القدر الطماطم المفرومه مع لب الكوسه (الناتج من التقوير)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نبدا نحشي الخضار
- اول شيئ حشيت الكوسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- بعدين حشيت البطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- والجزر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- وفلفل الرومي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- والباقي من اللحمه نعمل منه كرات ونضعها عليها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نشغل عليها النار لما تفور الطماطم نضع عليها ملعقتين صلصه مذوبه
في ماء مغلية مع ملح وفلفل اسود وكمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- وهذه صورتها بعد ما رصتها فى الحلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- نتركها على نار هادية لمدة نصف ساعه
- وهذه صورتها بعد ماطفيت عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا صورة السفره كنت عامله معاه رز ابيض ودجاج بالفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
منقول
=========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير
- لحم مفروم + ملح وفلفل اسود وكمون وكزبره وفنجان قهوه أرز
- خضار مقور بالمقوار((بطاطس - فلفل رومي - جزر - كوسه ))
- 5 حبات طماطم ونصف ماجي وكمون وفلفل اسود وملح بصل .. نضربهم فى الخلاط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقه
نضع باسفل القدر الطماطم المفرومه مع لب الكوسه (الناتج من التقوير)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نبدا نحشي الخضار
- اول شيئ حشيت الكوسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- بعدين حشيت البطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- والجزر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- وفلفل الرومي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- والباقي من اللحمه نعمل منه كرات ونضعها عليها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نشغل عليها النار لما تفور الطماطم نضع عليها ملعقتين صلصه مذوبه
في ماء مغلية مع ملح وفلفل اسود وكمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- وهذه صورتها بعد ما رصتها فى الحلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- نتركها على نار هادية لمدة نصف ساعه
- وهذه صورتها بعد ماطفيت عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا صورة السفره كنت عامله معاه رز ابيض ودجاج بالفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
منقول
رد: محشي مشكل وبالصور
يم يم يم يم .. لذيذ قوووووووى
سلمت الايادى هدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سلمت الايادى هدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لولو حسن- عضو فضى
- الجنس :
عدد المساهمات : 3860
نقاط : 5498
تاريخ التسجيل : 26/07/2012
العمر : 55
رد: محشي مشكل وبالصور
حلو جدااااااااااااااااا
شكرا هدى
شكرا هدى
fola- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2194
نقاط : 2722
تاريخ التسجيل : 27/07/2012
مواضيع مماثلة
» بطاطس محشية لحم مفرومة فى الفرن وبالصور
» سمك محشي بالفرن
» * محشي البصل *
» محشي ورق عنب مع ريش الغنم
» دجاج محشي بالبرغل
» سمك محشي بالفرن
» * محشي البصل *
» محشي ورق عنب مع ريش الغنم
» دجاج محشي بالبرغل
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله