بحـث
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
هدى من الله | ||||
لولو حسن | ||||
روز | ||||
هنا سيد | ||||
توتى بدر | ||||
fola | ||||
روضة البدر | ||||
ام دهب و مصطفى | ||||
امة الرحمن | ||||
لولا |
طريقه عمل كفتة الكبيبة
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عمل كفتة الكبيبة
طريقه عمل كفتة الكبيبة
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
=====
كيلو إلا ربع لحم بقري مفروم - بيضة كبيرة - ١/٢ كوب جبنة شيدر مبشورة - ١/٣ كوب بقسماط ناعم - ٢ ملعقة كبيرة ثوم مفروم طازج - ١ ملعقة صغيرة ملح - ١ ملعقة صغيرة فلفل أسود - ١/٣ كوب لبن - ١/٢ ملعقة صغيرة بردقوش جاف - ١/٤ كوب بقدونس طازج مفروم.
التحضير:
=====
- ضيفي كل المقادير في طبق غويط واخلطيهم كويس.
- اعملي كور صغيرة من اللحمة بأيديكى؛ ممكن تغطيها ببلاستيك وتحطيها في الثلاجة لمدة ٢٤ ساعة قبل ما تستخدميها.
- ممكن تسوى الكفتة فى الصلصة على البوتاجاز أو تشويها فى الفرن
- للتسوية فى الصلصة إغلى الصلصة على نار هادية وخليها تغطى الكفتة وماتقلبيهاش إلا بعد ٢٠ دقيقة عشان الكفتة ماتتفتتش وسيبيها تستوى ٢٠ دقيقة كمان بعد التقليب.
- لو هتستخدمي الفرن سخنيه الأول لدرجة ١٨٠ مئوية (متوسط) بعد كده حطي الكفتة جوه الفرن لمدة ٢٥ دقيقة لحد ما اللحمة تستوى كويس.
=====
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
=====
كيلو إلا ربع لحم بقري مفروم - بيضة كبيرة - ١/٢ كوب جبنة شيدر مبشورة - ١/٣ كوب بقسماط ناعم - ٢ ملعقة كبيرة ثوم مفروم طازج - ١ ملعقة صغيرة ملح - ١ ملعقة صغيرة فلفل أسود - ١/٣ كوب لبن - ١/٢ ملعقة صغيرة بردقوش جاف - ١/٤ كوب بقدونس طازج مفروم.
التحضير:
=====
- ضيفي كل المقادير في طبق غويط واخلطيهم كويس.
- اعملي كور صغيرة من اللحمة بأيديكى؛ ممكن تغطيها ببلاستيك وتحطيها في الثلاجة لمدة ٢٤ ساعة قبل ما تستخدميها.
- ممكن تسوى الكفتة فى الصلصة على البوتاجاز أو تشويها فى الفرن
- للتسوية فى الصلصة إغلى الصلصة على نار هادية وخليها تغطى الكفتة وماتقلبيهاش إلا بعد ٢٠ دقيقة عشان الكفتة ماتتفتتش وسيبيها تستوى ٢٠ دقيقة كمان بعد التقليب.
- لو هتستخدمي الفرن سخنيه الأول لدرجة ١٨٠ مئوية (متوسط) بعد كده حطي الكفتة جوه الفرن لمدة ٢٥ دقيقة لحد ما اللحمة تستوى كويس.
توتى بدر- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2305
نقاط : 3183
تاريخ التسجيل : 28/08/2012
رد: طريقه عمل كفتة الكبيبة
سلمت يداكى توتى بدر
روز- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2675
نقاط : 3853
تاريخ التسجيل : 31/01/2013
رد: طريقه عمل كفتة الكبيبة
لذيذ قووووووووووى
شكرا توتى بدر
شكرا توتى بدر
ام دهب و مصطفى- عضو برونزى
- الجنس :
عدد المساهمات : 2052
نقاط : 2812
تاريخ التسجيل : 08/02/2013
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:24 pm من طرف fola
» د. شريف الصفتى عالم الكيمياء المصرى النابغة
الثلاثاء ديسمبر 06, 2016 4:05 pm من طرف هدى من الله
» قصة سيدنا عزير
الإثنين نوفمبر 14, 2016 11:15 am من طرف سجدة
» ** قصة أبيار على **
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:58 am من طرف بهيرة
» خلو المكان ومرارة الغياب !!!
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:48 am من طرف هدى من الله
» يا حلاوة اللوبيا والارز بالشعرية
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:08 am من طرف بسملة
» طريقة عمل القراقيش المقرمشة و الهشة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 10:07 am من طرف هدى من الله
» إعجاز بناء الكعبة
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:43 am من طرف روز
» صفات اليهود فى القرآن الكريم
الإثنين نوفمبر 14, 2016 9:42 am من طرف هدى من الله